16/09/2007 13:07
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τελευταίες προβλέψεις

Δεν ξέρουμε αν ο ΛΑΟΣ θα αναδειχθεί τελικά από τις κάλπες σε ρόλο ρυθμιστή του μέλλοντος της κεντροδεξιάς παράταξης - ναι, μπορεί να γίνει κι αυτό στη χώρα μας ! Είναι σίγουρο ότι το ποσοστό που θα πάρει θα καθορίσει το μετεκλογικό σκηνικό.
Δυο μόνο ώρες πριν γίνουν γνωστά στα κομματικά επιτελεία τα πρώτα exit polls  η ηττοπάθεια είναι φανερή στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ και η αισιοδοξία έκδηλη στη ΝΔ. Στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ θα κυμανθεί στο 3% και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 42.5% - 39.5%. Η μεγάλη έκπληξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ξεπεράσει το 5%, ενώ αυξητική είναι και η πορεία του ΚΚΕ (7%). Το μεγάλο ερώτημα είναι το ΛΑΟΣ, επειδή όπως διαμορφώνεται η κατάσταση αν θα μπει τελικά στη Βουλή θα είναι χάρις στη διακριτική στήριξη απο το ...ΠΑΣΟΚ σε περιφέρειες που μπορούσε να το κάνει.
Με βάση τα προηγούμενα ποσοστά, αν ο ΛΑΟΣ πάρει το 3% οι νέα Βουλή θα έχει την εξής σύνθεση: ΝΔ -154 έδρες, ΠΑΣΟΚ-106, ΚΚΕ-19, ΣΥΝ-13. ΛΑΟΣ-8.
Αν ο ΛΑΟΣ δεν ξεπεράσει το 3%, τότε εφόσον τα άλλα κόμματα πάρουν τα προηγούμενα ποσοστά η νέα Βουλή θα διαμορφωθεί ως εξής: ΝΔ -158 έδρες, ΠΑΣΟΚ-109, ΚΚΕ-19, ΣΥΝ-14

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.