24/09/2007 15:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαρωτικές αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό

Νέοι άνθρωποι, της γενιάς του κ. Καραμανλή και της απολύτου εμπιστοσύνης του αναλαμβάνουν καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και τους δημόσιους οργανισμούς όπου οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, τα ονόματα που ακούγονται είναι τα εξης:

Για τη θέση του παραιτηθέντος ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών επικρατέστερος είναι ο ειδικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων Λουκάς Παπάζογλου. Για τη θέση του Πρόεδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ακούγονται τα ονόματα του υποδιοικητή της Αγροτικής Τραπέζης Π. Βαράγκη και του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Α. Φιλιππίδη. Ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων Κ. Μουσουρούλης μετακινείται στην αντίστοιχη θέση του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ ο Ν. Στεφάνου ακολουθεί τον Δ. Σιούφα στη Βουλή. Στη θέση του κ. Μουσουρούλη πάει ο κ. Π. Δρόσος.

Υποδιοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος ακούγεται ότι θα πάει ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Ακινήτων Χρ. Χατζηεμμανουήλ, ενώ ο Σπ. Κλαδάς θα μετακινηθεί πιθανότατα στη νέα Ειδική Γραμματεία που θα συσταθεί στο υπουργείο Οικονομίας και θα εποπτεύει τις εφορίες, τα τελωνεία και τους άλλους κρίσιμους κρίκους του ελεγκτικού μηχανισμού. Η Γραμματεία αυτή αναμένεται να υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό κ. Καραμανλή. Οι κ. Χατζηεμμανουήλ και Κλαδάς είναι στενοί συνεργάτες του Μαξίμου.

Ο περιφερειάρχης κ. Σκορδάς προορίζεται για ΓΓ του υπουργείου Παιδείας, ο πρόεδρος των ΗΣΑΠ κ. Κ. Πάσχος θα αναβαθμιστεί σε ΓΓ. Αθλητισμού, ο κ. Βάλβης θα γίνει ΓΓ του υπουργείου Τουρισμού και ο ειδικός Γραμματέας Ενημέρωσης Π. Λιβαδάς αναμένεται να αναλάβει περιφερειάρχης Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.