22/09/2007 17:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι "γαλάζιοι" δεν θα ψηφίσουν τον Σιούφα;

Όπως πληροφορούμεθα, αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των βουλευτών που απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν τον Δ. Σιούφα για πρόεδρο της Βουλής. Ήδη, όσοι απειλούν ότι δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση στην πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία φτάνουν τους επτά. Και αυξάνονται, επειδή οι «δυσαρεστημένοι» είναι όσοι ακριβώς δεν υπουργοποιήθηκαν, δηλαδή η ..υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Η δυσαρέσκεια θα είναι μάλλον «μόνιμη» κατάσταση στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Επειδή κανείς δεν περιμένει να υπουργοποιηθεί, αφου όλοι εκτιμούν ότι δεν θα γίνει ανασχηματισμός μέχρι τις επόμενες εκλογές, που αναμένονται «μέσα στο 18μηνο» (!!!)


Μέσα στο κλίμα αυτό ένας είναι ο κερδισμένος: η πλευρά Μητσοτάκη που βλέπει να της ανοίγονται μεγάλα περιθώρια ελιγμών, ενώ ο μπαμπάς Μητσοτάκης διαμηνύει ήδη ότι «δεν θα συγχωρέσει» στον Καραμανλή την μη υπουργοποίηση του Κυριάκου. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο Καραμανλής θα αρχίσει να κάνει …υπερωρίες, επειδή τα διάφορα επιτελεία και μαγαζάκια που έχουν στηθεί γύρω του μάλλον δεν θα τα καταφέρουν στη νέα κατάσταση. Για παράδειγμα: Πως άραγε θα κατορθώσει ο κ. Ρουσόπουλος να χειρισθεί όλους τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς της «γενιάς Καραμανλή» (όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος) με τους οποίους δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις; Να παρακαλάνε στη ΝΔ να τραβήξει πολύ η κρίση στο ΠΑΣΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. aegean avatar
    aegean 22/09/2007 21:16:34

    Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Καραμανλής είναι αλλαγή εκλογικού νόμου το συντομότερο δυνατό και όλοι θα καθίσουν ήσυχα. Δεν θα ψηφίσουν το Σιούφα για Πρόεδρο της Βουλής. Διαγραφή των αποστατών και νέες εκλογές. Να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Εδώ έγιναν εκλογές με τον κόσμο ακόμη στις παραλίες και δε θα γίνουν αν καταψηφιστεί μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.