04/10/2007 16:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πληροφορίες ότι «πάγωσαν» ύποπτοι λογαριασμοί Ελλήνων στην Ελβετία

Η σημερινή ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι με εντολή του ομοσπονδιακού εισαγγελέα της Ελβετίας, «πάγωσαν» τραπεζικοί λογαριασμοί που συνδέονται με στελέχη της κυπριακής χρηματιστηριακής «Τρωίλος», αλλά και με πρόσωπα που αναμείχθηκαν ενεργά στις τελικές αποφάσεις για την αγορά του ομολόγου. Αν συμβαίνει αυτό, τότε πρόκειται για σημαντικότατο γεγονός που θα έχει καταλυτικές συνέπειες στην υπόθεση του ομολόγου του ΤΣΠΕΑΘ. Επειδή, όπως γράψαμε χθες (βλ. εδώ) η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Ελβετίας ερευνά ήδη το ενδεχόμενο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από πρόσωπα και εταιρείες εμπλεκόμενα και στην κίνηση του ομολόγου του ΤΣΠΕΑΘ. Αν λοιπόν προχώρησαν στο «πάγωμα» λογαριασμών, αυτό σημαίνει ότι έχουν βρει σοβαρές ενδείξεις για ξέπλυμα. Το μεγάλο ερώτημα είναι φυσικά ποια είναι αυτά τα πρόσωπα και πως εμπλέκονται στο ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξάκτινος avatar
    Εξάκτινος 04/10/2007 18:01:05

    Οι Ελβετοί δεν αστειεύονται. Οι εποχές που ξέπλεναν ευρωπαϊκό χρήμα πέρασαν ανεπιστρεπτί. Θα τους δώσουν στεγνά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους θέλουμε εμείς!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.