27/08/2007 18:33
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λόγω Δούκα, ο Ρουσόπουλος στο Επικρατείας;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην τοποθέτηση του Θ. Ρουσόπουλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν ο κίνδυνος να μείνει εκτός της νέας Βουλής ο συνυποψήφιός του  κ. Π. Δούκας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ρουσόπουλος «σάρωνε» στις δημοσκοπήσεις και ο κ. Δούκας ερχόταν το πολύ τρίτος. Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να φύγει από τη λίστα του Υπολοίπου Αττικής ο κ. Ρουσόπουλος. Αυτό όμως ένα μόνο πράγμα μπορεί να σημαίνει. Ότι ο κ. Δούκας, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των ομολόγων, πρέπει να διαθέτει πάσει θυσία βουλευτική ασυλία στην επόμενη Βουλή.

Στο μεταξύ, ερωτήματα προκαλεί σε στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ η απόφαση του Πρωθυπουργού να αποσύρει τον Θ. Ρουσόπουλο από την εκλογική αναμέτρηση και να του αναθέσει πάλι καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου. Σύμφωνα με τους ίδιους, η κρισιμότητα των περιστάσεων επέβαλε τη συγκρότηση ενός οργάνου για τη διαχείριση της κρίσης αποτελούμενο από κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιώργος Σουφλιάς κ.α. Ένα παρόμοιο όργανο θα ενίσχυσε και θα διεύρυνε επίσης τη συσπείρωση της παράταξης αυτές τις στιγμές.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.