25/08/2007 21:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η χώρα σε κατάσταση πολιορκίας – αλλάζει δραματικά η πολιτική ατζέντα

«Νέο κτύπημα» αναμένουν εντός των αμέσως προσεχών ημερών, κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες, βέβαιοι ότι πίσω από τους εμπρησμούς υπάρχει «οργανωμένο σχέδιο». Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι η Europol είχε προειδοποιήσει για τους εμπρησμούς, αλλά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε δηλώσει «πανέτοιμος» για την αντιμετώπισή τους – πάλι ο δυστυχής Βύρωνας θα την πληρώσει.

Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και ότι αλλάζει δραματικά η πολιτική κατάσταση εν όψει των εκλογών. Ήδη το «διάγγελμα» Καραμανλή καθιστά σαφές ότι η πολιτική ατζέντα της προεκλογικής περιόδου έχει καταργηθεί και ότι οι επικείμενες εκλογές θα διεξαχθούν εν είδει δημοψηφίσματος. «Ή εμένα, ή το χάος και την ακυβερνησία». Το μέγεθος της καταστροφής, οι ενδείξεις περί «οργανωμένου σχεδίου» και τα σενάρια περί «ξένου δακτύλου» που ήδη πείθουν το εκλογικό σώμα, υπονομεύουν άλλωστε εκ των προτέρων κάθε δυνατότητα προεκλογικής εκμετάλλευσης των γνωστών και εγγενών αδυναμιών του κρατικού μηχανισμού, από την αντιπολίτευση.

Ο Κ. Καραμανλής δεν ανταποκρίθηκε μέχρι σήμερα στις προκλήσεις που είχε βάλει ο ίδιος στον εαυτό του. Παρόλο που στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο ενέπνευσε πολλές ελπίδες ότι θα αγωνισθεί εναντίον του πραγματικού παρακράτους της σήψης και της διαπλοκής, στη συνέχεια κλείστηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του σε μια γυάλα, μακριά από τον λαό και τα πραγματικά προβλήματά του. Και δεχόταν έτσι, το ένα κτύπημα μετά το άλλο, τον ένα συμβιβασμό μετά τον άλλο.

Έφτασε έτσι σήμερα να του λένε το παρακράτος και οι πάτρωνες του ανοικτά: "Φύγε".  Κι αυτό το λέμε εμείς, που κριτικάραμε έντονα την κυβέρνηση αυτά τα χρόνια για την πληθώρα των παλινδρομήσεων και ανεπαρκειών της και για το σκάνδαλο των ομολόγων και πρόσφατα ασκήσαμε έντονη κριτική στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις με αφορμή το "πόρισμα Ζορμπά".

Ο Καραμανλής έχει σήμερα μια μοναδική δυνατότητα να καθαρίσει την κόπρον  του Αυγείου και να συσπειρώσει γύρω του τον ελληνικό λαό για ένα νέο ξεκίνημα και του ίδιου και της χώρας. Φτάνει πια.  

Αντί όμως, να ανέλθει στο ύψος των περιστάσεων, ο πρωθυπουργός συσκέπτεται ακόμα κλεισμένος στο Μαξίμου , με τα γνωστά κυβερνητικά στελέχη. Για να κάνει τι, τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση ενός ιδιότυπου πολέμου, όταν η χώρα ουσιαστικά δέχεται επίθεση; Δεν έχει καταλάβει ότι οι διαστάσεις της καταστροφής είναι πια τόσο μεγάλες που οι κλασσικές συνταγές διαχείρισης κρίσεων έχουν ξεπεραστεί και φαντάζουν ως φάρσα;

Αυτή είναι η μεγάλη στιγμή για τον Καραμανλή για να αποδείξει ότι είναι πολιτικός ηγέτης και σοβαρός "παίκτης". Απαιτείται παλλαϊκή κινητοποίηση. Αν και ως "Καραμανλής", ο ίδιος δεν είναι επαναστάτης, ας διεκδικήσει τουλάχιστον τον θεσμικό του ρόλο ως πρωθυπουργός. Ας βγει από το γυάλινο πύργο της εξουσίας και των συμβουλατόρων του και ας απευθυνθεί άμεσα στο λαό, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο στα παρακρατικά σχέδια και να εμποδίσει την καταστροφή της χώρας. Με λαϊκές περιπολίες σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές, με συμμετοχή στο πλάι του κρατικού μηχανισμού, ακόμα και με διαδηλώσεις, να στείλει μήνυμα: "Το παρακράτος δεν θα περάσει". Ο Καραμανλής δεν έχει και πολλές επιλογές. Είτε θα περάσει στα αζήτητα της ιστορίας, είτε θα παίξει -επιτέλους- το ρόλο, για τον οποίο τον εξέλεξε ο λαός. Τη στιγμή μάλιστα που το θέμα έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά πολιτικά πλαίσια, και έχει καταστεί μείζον εθνικό ζήτημα.  

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Suhoi avatar
  Suhoi 26/08/2007 11:48:05

  Εάν ενθυμούμαι καλά, και ο θειός του Κώστα Καραμανλή στην αρχή της δεκαετίας του '60 είχε να κάνει με ΄δύο αγκάθια: Εναν εισαγγελέα (Σαρτζετάκης) και το παρακράτος (του παλατιού και της χουντικής ΚΥΠ). Και ο ανιψιός του έχει να κάνει με έναν εισαγγελέα (Ζορμπά) και το παρακράτος των εμπρηστών. Ως γνωστόν, το αποτέλεσμα εκείνης της ταραγμένης περιόδου (δολοφονία Λαμπράκη, έρευνες και αποκάλυψη του παρακρατικού κυκλώματος από Σαρτζετάκη) ήταν να φύγει ο Καραμανλής νύκτα, με άλλο όνομα και άλλο διαβατήριο από την Ελλάδα. Ο θειός του τόλμησε τότε όμως, να πεί το περίφημο "ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο". Ο "μικρός" δεν το'χει πεί. Ακόμα. Σε τούτο δώ τον τόπο η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Και έχετε απόλυτο δίκιο όταν λέτε: "Ο Καραμανλής δεν έχει και πολλές επιλογές. Είτε θα περάσει στα αζήτητα της ιστορίας, είτε θα παίξει -επιτέλους- το ρόλο, για τον οποίο τον εξέλεξε ο λαός".

 2. Καλά κρασιά avatar
  Καλά κρασιά 26/08/2007 19:34:05

  Το "παρακράτος" φαίνεται εκτείνεται σε όλη τη νότια Ευρώπη καθώς παρόμοιες φωτιές μαίνονται σε Ιταλία (με νεκρούς), Πορτογαλία, Τουρκία, Αλβανία. Όλη η νότια Ευρώπη λοιπόν δέχεται αυτόν τον "ιδιότυπο πόλεμο".

  Η πραγματικότητα είναι βέβαια πολύ πιο απλή. Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο ενταγμένες στο μεσογειακό οικοσύστημα. Η συχνότητα εμφάνισης και οι συνέπειες των πυρκαγιών εξαρτιόνται από την αποτελεσματικότητα των πολιτικών πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου όταν αυτό εκδηλωθεί. Δυστυχώς στην Ελλάδα όπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει ούτε το ένα το άλλο. Για αυτό και οι τραγικές συνέπειες με τους δεκάδες νεκρούς, τα εκατοντάδες καμμένα σπίτια και τα χιλιάδες καμμένα στρέμματα δάσους.

  Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις, εύκολες δικαιολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.

 3. sakis1971 avatar
  sakis1971 26/08/2007 19:54:39

  Ναι,...Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο ενταγμένες στο μεσογειακό οικοσύστημα, γι'αυτό μπαίνουν το βράδυ με τη ...δύναμη του Φεγγαριού.

 4. Καλά κρασιά avatar
  Καλά κρασιά 26/08/2007 20:26:04

  Ρίξε μια ματιά εδώ
  http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/firemaps/

  είναι χάρτης πυρκαγιών σε όλο τον πλανήτη
  από τη NASA. Όποιος έχει μυαλό και ορθή κρίση καταλβαίνει, όποιος δεν έχει πιστεύει τις θεωρίες συνωμοσίας του Πολύδωρα για ασύμετρες απειλές

 5. εσυ κοιμασαι avatar
  εσυ κοιμασαι 26/08/2007 21:04:44

  Καλα κρασια και καλον υπνο! Που ζεις εσυ? Οι φωτιες ως φυσικο φαινομενο ενταγμενο στο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ, σοβαρα? Ειδικα στο μεσογειακο, κατα nasa.gov! Κοιμησου εσυ απλα οσο απλη ειναι η πραγματικοτιτα σου, αλλα μην καθεσαι και μας γραφεις τις ιδιες ανοησιες σε ολα τα blog σημερα!

 6. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 26/08/2007 21:35:58

  Ηρεμία

  Ανοίγει τώρα ,αν έχουμε σωστά αντιληφτεί, σήμερα ο διάλογος για την κοινωνία των 2/3.
  Είμαστε έτυμοι για αυτό ως αριστερά , και για αλλά πολλά π.χ. διαχωρισμός κράτους –εκλεισία. κλπ κλπ

 7. Dimitris avatar
  Dimitris 26/08/2007 23:08:49

  Πριν προχωρήσει στα εύκολα συμπεράσματα του ο Factorx θα έπρεπε αντί των αοριστιών «περί παρακράτους και πάτρωνες του» να μας απαντήσει στο ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά και γιατί προχωρούν στα καταχθόνια σχέδια τους.
  Και ακόμη να μας πει ποια μέτρα πήρε ο κ. Πρωθυπουργός και ποιους ισχυρούς έθιξε ώστε να αντιδράσουν τόσο βίαια και δήθεν να του πουν ανοικτά «φύγε»!!...
  Κανένα απολύτως μέτρο δεν πήρε και κανέναν δεν έθιξε, άλλωστε όπως και ο ίδιος πιο πάνω γράφει «κλείστηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του σε μια γυάλα, μακριά από τον λαό και τα πραγματικά προβλήματά του (…) και δεχόταν έτσι, το ένα κτύπημα μετά το άλλο, τον ένα συμβιβασμό μετά τον άλλο»….
  Άρα τα περί «οργανωμένων σχεδίων», «ασύμμετρων απειλών», «επιθέσεων που δέχεται η χώρα», «ξένων δακτύλων», «τρομοκρατικού κτυπήματος» κ.α., όχι μόνο δεν αποδεικνύονται με τίποτε , όχι μόνο προσπαθούν εν όψει εκλογών να τρομοκρατήσουν ένα ολόκληρο λαό, αλλά και υποτιμούν την νοημοσύνη όλων, αποκρύπτοντας την ανικανότητα, την ανοργανωσιά, την ασυνεννοησία των αρμοδίων, την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού κτλ. κτλ.
  Τέλος εύλογα θα ρωτήσει κανείς: το παρακράτος και οι πάτρωνες του επέτρεψαν να παραμένουν αβοήθητοι και να καίγονται δεκάδες συμπατριώτες μας, με κορυφαίο γεγονός να καίγεται σήμερα μέχρι και η Αρχαία Ολυμπία, τη στιγμή που υπήρχαν δεκάδες εναέρια μέσα, εκατοντάδες πυροσβεστικά οχήματα και χιλιάδες πυροσβέστες Μέχρι και η Αρχαία Ολυμπία; ΓΙΑΤΙ;
  Δεν είμαι από αυτούς που θα υποστηρίξουν, ότι η τεράστια αυτή εθνική καταστροφή είναι τυχαία που δεν υποκρύπτει (και) εμπρησμούς με άγνωστους (σε μένα) δράστες και αιτίες. δικαιούμαι όμως να υπενθυμίσω, το παραδεκτό επιστημονικά γεγονός ότι για τις πυρκαϊές , πέραν των εμπρησμών εκ προθέσεως, υπάρχουν οι εξ αμελείας, οι οικοπεδοφάγοι, οι από φυσικά αίτια και οι από άγνωστες αιτίες.
  Και ακόμα υπάρχουν, οι σε παγκόσμια κλίμακα πολυάριθμες πυρκαϊες (σε Ρωσία, Ιταλία, Πορτογαλία, Περού κ.α. (και εκεί ξένοι δάκτυλοι; ), όπως και ο χάρτης πυρκαϊών της ΝΑΣΑ λέει πολλά : http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/firemaps/
  Συνεπώς, Ας αφήσουν τον περήφανο Ελληνικό Λαό να ψηφίσει ήρεμα και ανεπηρέαστα , χωρίς διλήμματα του τύπου «Ή εμένα, ή το χάος και την ακυβερνησία». Είμαστε στο 2007 , και δεν πείθουν κανένα, πέραν του ότι θυμίζουν παρόμοια εκβιαστικά διλήμματα του παρελθόντος, με κορυφαίο αυτό του γνωστού πλανητάρχη (η μαζί μου ή εναντίον μου) που τόσο αίμα , πόνο και δάκρυα έφερε στην ανθρωπότητα.

 8. Σουλιώτης avatar
  Σουλιώτης 27/08/2007 19:09:16

  Δεν είναι το ίδιο οι πυρκαγιές στην Ελλάδα και αλλού. Εδώ η Ιταλία, που σύμφωνα με τον "καλά κρασιά" έχει το ίδιο πρόβλημα, μας έστειλε ένα αεροπλάνο γιατί παραδέχθηκε ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Στην ιταλική τηλεόραση οι ελληνικές πυρκαγιές είναι το πρώτο θέμα στις ειδήσεις και όχι οι ιταλικές! Στις άλλες χώρες που αναφέρθηκαν έχουμε επίσης πολλές πυρκαγιές, αλλά είναι αντιμετωπίσιμες. Αυτές εδώ γιατί δεν είναι, οι δικές μας; Μόνον λόγω κυβερνητικής ανικανότητας; Μα και πάλι σβήνονται πάρα πολλές από αυτές που μπαίνουν, οι περισσότερες, πριν πάρουν έκταση. Αλλά έχουν ανάψει πολλές τεράστιες με πολλαπλές εστίες που έγιναν αμέσως μεγάλες, χωρίς καμία ελπίδα να σβηστούν στην αρχή, αφού ήταν μεγάλες ήδη από την αρχή, λόγω των πολλαπλών εστιών. Μιλάμε για πολλές πυρκαγιές που εξελίχθηκαν εύκολα με μέτωπα δεκάδων χιλιομέτρων και που οι εστίες τους, όπως μας εξήγησε ο καθηγητής Λέκκας, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής, ήταν επιστημονικά σχεδιασμένες για να συντονιστούν και να πάρουν την έκταση που πήραν! Και μπαίνουν συνεχώς καινούργιες τέτοιες! Αυτό το πρόβλημα δεν το είχε καμία άλλη χώρα. Όπως σε καμία χώρα δεν πήραν οι αρχές εννέα κλήσεις-φάρσα μετά που μπήκε πυρκαγιά (μιλάμε για αυτήν του Υμηττού). Οι άνθρωποι που πήρε το γνωστό βίντεο της ΝΕΤ, που παίχτηκε ανά τον κόσμο, έβαλαν καινούργιο μέτωπο σε μη οικοπεδική περιοχή. Άρα δεν ήταν οικοπεδοφάγοι. Ποιοι ήταν;

  Τι γίνεται λοιπόν; Έχουν άραγε οι οικοπεδοφάγοι τέτοια οργάνωση και τόσο κόσμο, ολόκληρες εγκληματικές οργανώσεις, που δουλεύει για αυτούς και διαπράττει τέτοια εγκλήματα, που τιμωρούνται με ισόβια; Με τι αντάλλαγμα θα μπει κάποιος σε μια τέτοια λογική, θα παράσχει τέτοιες υπηρεσίες; Ο οικοπεδοφάγος είναι τυχοδιωκτικός. Βάζει μια φωτιά, για να μπορέσει μετά να καταπατήσει, αλλά δεν είναι βέβαιος για το αν θα μπορέσει να λάβει το παράνομο κέρδος του. Δεν θα επενδύσει στη δημιουργία μεγάλων, πολυπληθών και δαπανηρών εγκληματικών οργανώσεων. Πρόκειται λοιπόν για εμφανώς πιο οργανωμένη κατάσταση, από ανθρώπους με διαφορετικό κίνητρο. Θέλω εδώ να σταθώ στην πρώτη αντίδραση ΠΑΣΟΚ, όταν όλοι ήταν παγωμένοι το Σάββατο το πρωί και όλοι στα κανάλια είχαν στο στόμα τους το σενάριο της ξένης δύναμης. Αυτό, πριν αρχίσουμε να κατηγορούμε την κυβέρνηση για την αποδεδειγμένη, πλέον, όσο και καταστροφική έλλειψη συντονισμού. Όλοι οι δημοσιογράφοι φώναζαν για το ότι δεν είναι τυχαίο, και ο Παπανδρέου δεν τόλμησε τότε, το πρωί, να πει κουβέντα. Όταν κάπως ξεθύμανε στη λαϊκή μνήμη η πρωινή μαζικότητα στο ερωτηματικό που έβαζε ο αριθμός των πυρκαγιών και ιδίως η έναρξή τους νύχτα, για πολλές από αυτές, τότε μπόρεσαν να αρχίσουν ορισμένοι να μιλάνε ότι τα βλέπουμε τάχα στη φαντασία μας τα "ξένα κέντρα".

  Είναι πολλοί και συντονισμένοι αυτοί που βάζουν τις φωτιές. Και δεν είναι τρομοκράτες. Είναι χαζό το στόρι της τρομοκρατίας. Ο Πολύδωρας δεν ξέρει τι λέει και είναι από τους βασικούς υπαίτιους της έλλειψης συντονισμού. Όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό. Ο Πολύδωρας είναι απλώς ένας ανίκανος άνθρωπος. Μας εξοργίζει η ανικανότητά του, αλλά περισσότερο μας εξοργίζουν αυτοί που οργανωμένα, πλέον, από πρόθεση, εκ προμελέτης μας καίνε. Δεν είναι οικοπεδοφάγοι. Είναι κάτι άλλο. Κατά βάθος, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι.

 9. Κώτσος avatar
  Κώτσος 28/08/2007 00:54:28

  Ναι, οι φωτιές με στουπιά, κινητά και φωτοβολίδες, είναι φυσικό φαινόμενο, ενταγμένο στο μεσογειακό οικοσύστημα. Ήμουν στο Λουτράκι και είδα τις μεσογειακές φωτοβολίδες που ρίχνονταν.

 10. BP avatar
  BP 29/08/2007 08:44:36

  Dimitris, ξέρεις ποιοι είναι το "παρακράτος"; Όλες οι ιδιωτικές, ημι-κρατικές και κρατικές υπηρεσίες που μας πουλούσαν προστασία το 2004. Το κόστος των Ολυμπιακών διπλασιάστηκε εξ'αιτίας τής "προστασίας" που πληρώσαμε σ' αυτούς. Αναρωτιέμαι... μήπως φέτος αμελήσαμε να πληρώσουμε προστασία;

  Και παιδιά, μην ξεχνάτε το Gladio, για όνομα τού Θεού! Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Σε λίγο, Καλά Κρασιά, θα μας πείτε ότι οι ΗΠΑ και η Βρεττανία δεν είχαν εμπλακεί στην χούντα και στην Κύπρο, επειδή δεν είχατε δει τον Έκτο Στόλο έξω από τη Λάρνακα!

  Οι φωτιές μπορεί να είναι φυσικό φαινόμενο, αλλά όχι αυτές τής Ηλείας. Τα φυσικά φαινόμενα δεν αρχίζουν στις 3 το πρωί, ούτε οι νέες εστίες εμφανίζονται κάθε 10 χλμ.

  Σίγουρα η φωτιά στον Υμηττό είναι δουλειά οικοπεδοφάγων, αλλά ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι οι οικοπεδοφάγοι έβαλαν στο μάτι την ορεινή Ηλεία; Παρά την ομορφιά της, η περιοχή αυτή δεν είχε κανένα ενδιαφέρον ούτε για οικιστική ανάπτυξη, ούτε για δημιουργία μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, έτσι δεν είναι;

  Η συνομωσιολογία κατακεραυνώνεται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ το οποίο αγχώνεται που δεν αποκομίζει όφελος από τις πυρκαγιές. Φίλοι τού ΠΑΣΟΚ, τίποτα δεν μειώνει τις ευθύνες τής κυβέρνησης τής ΝΔ που προκήρυξε εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, διαλύοντας έτσι τον κρατικό μηχανισμό. Αν υπάρχει συνομωσία, που υπάρχει, οι ευθύνες της είναι ΑΚΟΜΗ μεγαλύτερες, γιατί δεν κατηγορείται μόνο για την αργή αντίδραση, αλλά και για ανικανότητα να συλλέξει και να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που έδειχναν οργανωμένο σχέδιο.

 11. Γιάννης Αννουσάκης avatar
  Γιάννης Αννουσάκης 06/09/2007 11:47:19

  6.9.07
  6.9.2007

  Αγαπητοί, όταν λίγο πριν την κήρυξη των εκλογών υπάρχει σήμα από την Europol, υπάρχουν και οι πηγές και οι συγκεκριμένες πληροφορίες. Όποιος δεν έχει υπηρετήσει σε υπηρεσία πληροφοριών δεν μπορεί να κατανοήσει, ΟΤΙ, οι υπηρεσίες πληροφοριών δεν είναι παιδικές χαρές, είναι ακριβώς ότι λένε και χωρίς αμφισβήτηση καμία και όταν λέμε καμία εννοούμε καμία και εκτελέστηκε το σχέδιο. Άλλωστε σχέδιο 2.500 πυρκαγιών καμία πυροσβεστική κόσμου η διαστήματος δεν μπορεί να τις σβήσει. Άντε να σβήσουν μία η δύο βιοτεχνίες, τρεις όχι. Οι υπηρεσίες πληροφοριών δεν είναι πολιτικά κόμματα η μπαλκονοβουλευτές. Λοιπόν: Υπάρχει το σήμα, υπάρχουν και οι συγκεκριμένες πληροφορίες, που για να βγουν μπορεί να παρεμβαίνει η δεδομένη και ανυπέρβλητη προϋπόθεση να μην ΄΄καεί΄΄ ο άνθρωπός μας που είναι μέλος της συμμορίας που σχεδίασε και εκτέλεσε τους εμπρησμούς. Όμως υπάρχει και το σχέδιο που εκτελέστηκε (και μάλλον ότι θα είπαν του Πολύδωρα - δεν μπορείς να το αναστείλεις ούτε να το ελέγξεις)(και για αυτό πήγανε χεσμένοι από το φόβο τους για εκλογές - μάλλον η βέβαιο ότι αυτά είχαν πεί και στον κ. Παπούλια) Ο κ. Αλαβάνος του ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε είχε πεί : Απορώ με έναν πρωθυπουργό που πηγαίνει στον πρόεδρο για έκτακτες εκλογές με πύρινα μέτωπα στη χώρα και του λέει για προϋπολογισμό και δεν του λέει τίποτα για το πολύ σοβαρότερο των πυρκαγιών.
  Αφού υπάρχει το σχέδιο οι σχεδιαστές και ο αριθμός των ανθρώπων, (μεγάλος αριθμός φυσικών προσώπων, ανθρώπων δηλαδή από ανάμεσά μας, πυροβαλτών που δούλεψαν) και στις περιπτώσεις αυτές σε περίπτωση εντοπισμού η σύλληψης, έχει προβλεφθεί από τους σχεδιαστές και η ΄΄αναστολή αστυνομικής δράσης για αντισύληψη΄΄, και αυτά όλα είναι σε χαρτιά γραμμένα στην Europol, αν δεν βγαίνουν, είναι γιατί οι σχεδιαστές είναι πρόσωπα η φορείς που ευφολεύουν μέσα στους μεγάλους Οικονομικούς και Διοικητικούς μηχανισμούς και φορείς της χώρας μας η άλλης, μέσα στις κυβερνήσεις δηλαδή στα κόμματα στις υποϋπηρεσίες πληροφοριών η σε προστατευόμενους επιχειρηματίες που διαθέτουν μεγάλο αριθμό ΄΄ελεγχόμενου΄΄ προσωπικού και κάθε άλλο προστατευόμενο από δημόσιο σχολιασμό φορέα εξουσίας η ΄΄λέσχη΄΄ .
  Επειδή, είτε νύκτα είτε μέρα, ότι γίνεται κάτω από τον ήλιο, φαίνεται και εδώ φαίνεται ότι τις πυρκαγιές τις έβαλαν προστατευόμενα άτομα και φορείς.
  Αυτό είναι η αποπροστασία της προστασίας. Αυτό είναι, ότι η παρά την επαρκή οργάνωση και ύπαρξη απολύτως ικανών υπηρεσιών πληροφοριών – προστασίας ζωής και περιουσίας στην Ευρώπη, αυτά και αυτές, ανασκολοπίζονται, όταν πρόκειται για εκταμένο εγκληματικό σχέδιο, από τους προστατευόμενους φορείς και λέσχες πολιτικής εξουσίας που είναι και προϊστάμενοί τους.
  Όμως επιμένω, ήταν πολλοί οι πυροβάλτες, δεν μπορεί κάπου θα ραγίσει το κουτί τους. Μια τόσο μεγάλη μηχανή κάπου θα χάνει λάδια δεν γίνεται. Ας ψάξουν για διαρροές, είναι σίγουρο ότι πάντα υπάρχουν. Το φοβερό και τρομερό είναι το να μη βρουν πως και από ποιόν έγινε, γιατί θα μπορεί να ξανακάμει το ίδιο η και άλλο πολύ χειρότερο. Αυτό είναι βέβαιο. Το υπογράφω εγώ.

 12. rsewzyafbf avatar
  rsewzyafbf 10/09/2007 09:36:46

  Hello! Good Site! Thanks you! gddipzeudpc

 13. bpukd jhce avatar
  bpukd jhce 02/10/2007 22:29:26

  tmjposx vgon jvgwdyxi twqpa cmnsdqpli zymst zbynq

 14. yeph dxet avatar
  yeph dxet 02/10/2007 22:29:35

  nxuamkpd fnvkxg rcpgemuz shcin kavipjcer ipvy uaqbseigz http://www.lkgdefwp.ubvnisgrc.com

 15. Jenna avatar
  Jenna 07/12/2007 08:49:06

  i do not think it is a good idea

 16. Jenna avatar
  Jenna 08/12/2007 01:51:54

  i can not stay here any more

 17. kent state admissions avatar
  kent state admissions 25/12/2007 11:25:21

  kent state admissions kent state admissions ff6

 18. kenshiro fist of the north star avatar
  kenshiro fist of the north star 25/12/2007 12:21:28

  kenshiro fist of the north star kenshiro fist of the north star 0d6

 19. mp3 latino avatar
  mp3 latino 25/12/2007 14:39:54

  mp3 latino mp3 latino 4a0

 20. koffee brown avatar
  koffee brown 25/12/2007 15:42:44

  koffee brown koffee brown b62

 21. kepco power supply avatar
  kepco power supply 25/12/2007 16:04:13

  kepco power supply kepco power supply 643

 22. kipling novel avatar
  kipling novel 25/12/2007 19:32:47

  kipling novel kipling novel a2a

 23. kingdom hearts one winged angel download avatar
  kingdom hearts one winged angel download 25/12/2007 23:50:44

  kingdom hearts one winged angel download kingdom hearts one winged angel download aea

 24. know may ray that vanderlaan world avatar
  know may ray that vanderlaan world 26/12/2007 04:06:28

  know may ray that vanderlaan world know may ray that vanderlaan world 81a

 25. lyme desease in dogs avatar
  lyme desease in dogs 26/12/2007 06:38:59

  lyme desease in dogs lyme desease in dogs 034

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.