25/08/2007 20:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποσταθεροποίηση σε κενό εξουσίας

Ο αριθμός των θυμάτων, τα καμμένα χωριά και η καταστροφή του μοναδικού βιότοπου στη Μεσόγειο, της Πελοποννήσου, σηματοδοτούν μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, η οποία αλλάζει δραματικά το πολιτικό σκηνικό. Το παρακράτος – όποιο κι αν είναι και από όπου κι αν κατευθύνεται - καίει με οργανωμένο σχέδιο ολόκληρη την Ελλάδα και είναι πια ολοφάνερο ότι αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της χώρας και του πολιτικού σκηνικού της μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ήδη σε πολιτικά γραφεία όλων των κομμάτων συζητείται σοβαρά ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών. Ενδεχόμενο, που "αναπαράγεται" από το πρωί από σειρά ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ βέβαια δεν υπάρχει κανείς τρόπος για να γίνει. Όλα αυτά γίνονται σε συνθήκες απόλυτου χάους και πλήρους αποδιοργάνωσης του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος, εξαιτίας τόσο των τεράστιων μετώπων των πυρκαγιών, των ισχυρών ανέμων, αλλά και της οργανωτικής ανικανότητας της ηγεσίας του, δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στην κατάσταση πολιορκίας που βρίσκεται η χώρα.

Ο τρόπος που εκδηλώνονται οι πυρκαγιές, δείχνουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι πρόκειται για εμπρησμούς. Πιλότοι ιπταμένων σωστικών μέσων μας έλεγαν ότι είδαν με τα μάτια τους να ανάβουν τρεις και πέντε εστίες ταυτόχρονα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Κατόπιν τούτου ουδεμία αμφιβολία, από μέρους μας τουλάχιστον. Πως αλλιώς εξάλλου μπορεί να εξηγηθεί ότι τη νύκτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, κι' ενώ είχαν καεί απέραντες δασικές περιοχές της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, ξαφνικά σε μεγάλες αποστάσεις από αυτές τις πυρκαγιές, εκδηλώνοντας άλλες νέες; Οι εμπρηστές έφτασαν στο σημείο να βάλουν το μεσημέρι του Σαββάτου φωτιά ακόμη και στο εναπομείναν πράσινο του Υμηττού, στο Παπάγου, όπου όπως διαδίδεται βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί πυροδοτούμενοι με κινητό. Με αφορμή αυτό αναπτύσσεται μι απίθανη φημολογία με πρωταγωνιστές παράγοντες ΄και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που άλλοι βλέπουν πίσω από τους εμπρηστές το …UCK, άλλοι τις συνήθεις μυστικές υπηρεσίες γειτονικών και υπερατλαντικών χωρών και ορισμένοι εγχώριους «νέο – τρομοκράτες» - καλά δεν «εξάρθρωσαν» την τρομοκρατία;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.