15/09/2007 16:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ακόμα κι αν κερδίσουν, πάλι «παρένθεση» θα είναι

Το Press-gr.blogspot.com θυμήθηκε ότι «σαν σήμερα, 13 χρόνια πριν, το 1994 η Βουλή αποφάσισε την παραπομπή του επίτιμου της Ν.Δ για τις μίζες της ΑΓΕΤ».

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι εκλογές του Οκτωβρίου 1993, όπου αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ υπο τον Μητσοτάκη ήταν απλώς μια παρένθεση στην πολύχρονη κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ.

Δυο φορές κέρδισε η ΝΔ καθαρά το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 35 χρόνια. Στις 8 Απριλίου του 1990 και στις 4 Μαρτίου του 2004. Και τις δυο τις κέρδισε με σαφή λαϊκή εντολή να προχωρήσει στην κάθαρση και την καταπολέμηση της διαφθοράς. Και τις δυο φορές όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να ικανοποιήσει τη λαϊκή εντολή, αλλά αντιθέτως απέδωσε λευκούς ως περιστερές στην κοινωνία εκείνους που προηγουμένως κατηγορούσε ως «κλέφτες». Και πήρε η ίδια τη θέση τους στη «διαπλοκή», έναν όρο τον οποίο, πάλι ας μην ξεχνάμε, ανακάλυψε ο Μητσοτάκης.

Αλλά το ίδιο δεν έγινε και την τελευταία φορά που ο λαός εξέλεξε τη ΝΔ; Μια κυβέρνηση, όμως, η οποία όχι μόνο αδυνατεί να καταπολεμήσει τα φαινόμενα διαφθοράς που εμφανίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ, αλλά αντιθέτως τα ενσωματώνει στο δικό της σύστημα διακυβέρνησης, μόνο ως «παρένθεση» κινδυνεύει να  μείνει στην ιστορία. Γιατί ακόμα κι αν κερδίσει αυτές τις εκλογές – πράγμα που θα το οφείλει μόνο στον Κ. Καραμανλή – πάλι «παρένθεση» θα είναι.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.