27/08/2007 18:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο Καραμανλής κάνει (μόνο) το σταυρό του

Αυτή ήταν η πρώτη σοβαρή κίνηση του Καραμανλή στο ραγδαία μεταβαλλόμενο πολιτικό και κομματικό περιβάλλον, λόγω της εθνικής τραγωδίας; Να ξανακάνει τον Θ. Ρουσόπουλο αρχιερέα της ενημέρωσης (επισήμως) και αναθέτοντάς του (ανεπισήμως) καθήκοντα συντονισμού της κρίσης; Τώρα πια οι νεοδημοκράτες έχουν ακόμα έναν λόγο για να κάνουν το σταυρό τους. Γιατί όπως προβλέψαμε από τις 5 Ιουλίου (πατήστε εδώ)  μόνο η θεά της τύχης μπορεί να καθαρίσει τώρα.

Με κίνδυνο να εντάξει κι εμάς ο Βύρωνας στις «ασύμμετρες απειλές» υπενθυμίζουμε τι γράφαμε τότε: «Οι νεοδημοκράτες που θεωρούσαν λίγους μήνες πριν περίπατο τις εκλογές κάνουν τώρα το σταυρό τους στο Θεό της Τύχης. Κι αυτό γιατί η συνωμοσία του σύμπαντος μπορεί ανά πάσα στιγμή να βυθίσει ένα κρουαζιερόπλοιο έξω από τη Μύκονο, ένας ασκούμενος Κουφοντίνας να ενεργοποιήσει το ασύλληπτο 45αρι ,μια ντουζίνα εμπρηστές να βάλουν φωτιά στο  ήδη  φλεγόμενο σκηνικό και η οριακή διαφορά που δίνουν οι δημοσκόποι  να πάει στράφι».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.