25/09/2007 17:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα λεφτά στην ..Εύα

Διαβάσαμε στο kourdistoportocali.blogspot.com/ ένα φοβερό κείμενο για την κρίσιμη υποστήριξη του Βενιζέλου από την Εύα Καιλή: «Αναψοκοκκινισμένη, βγήκε η Εύα Καιλή από το ραντεβού που είχε με τον Βαγγέλη, στο γραφείο του. Κι αυτό γιατί χρειάστηκε να επεξεργασθούν μαζί την ιδεολογική-πολιτική πλατφόρμα του φιλόδοξου ηγέτη. Η Εύα, που βαδίζει στα χνάρια της ηρωικής Μιλένας, διακρίνεται για την γνήσια πολιτική στόμφα και το διεισδυτικά αναλυτικό μυαλό της. Στην σύνταξη της ιδεολογικής πλατφόρμας του Βαγγέλη, θα την βοηθήσει σίγουρα η εμπειρία της στο Μέγκα, μιας και βρέθηκε δίπλα σε σκεπτόμενους συμπολίτες μας, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Μανώλης Καψής, η Όλγα Τρέμη. Έτσι μετά τον πανεπιστημιακό Δημήτρη Τσάτσο, ένα ακόμη φωτεινό πνεύμα, ήλθε να σταθεί δίπλα στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Ζούμε μεγάλες στιγμές..."

Προσυπογράφουμε Killbil.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Cafetzis avatar
  Cafetzis 25/09/2007 20:10:54

  Ζηλεύετε όλοι την ομορφιά της Εύας, έχετε σκάσει που την αγκαλιάζει πολιτικά και ιδεολογικά ο Ευάγγελος.

 2. THEODORE avatar
  THEODORE 26/09/2007 14:27:26

  Ενώ ιερά τέρατα της πολιτικής όπως η Πιπιλή,Κουντουρά,Κωνσταντάρας,Βασιλείου(Θεοχάρης),κι άλλοι πολλοί στηρίζουν την επανίδρυση του Κράτους.

  Χμμμμ.......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.