30/09/2009 19:39
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πολιτική λιτότητας θα εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ ζητά λευκή επιταγή και την επομένη των εκλογών θα ακολουθήσει μια νέα πολιτική λιτότητας, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πολιτικού σχηματισμού κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως κρύβεται και δεν δεσμεύεται για το τι πρόκειται να κάνει.

Κάνει ακόμη λόγο για μια βασική αντίφαση: «Πώς το ΠΑΣΟΚ θα επιτύχει τη λεγόμενη "αναπτυξιακή έκρηξη", όταν ισχυρίζεται ότι για κάτι τέτοιο απαιτούνται μονάχα 2,5-3 δισ.; Γιατί δεν παρουσιάζει το δικό του πρόγραμμα Σταθερότητας προς την Ε.Ε.; Θα διαπραγματευτεί αποκλείσεις από αυτά που προβλέπει το Σύμφωνο Σταθερότητας;»

Καταλήγοντας σημειώνει «τα άλλα κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τα εργασιακά δικαιώματα, το ασφαλιστικό σύστημα, τη μείωση της ανεργίας, τις ιδιωτικοποιήσεις και την ενίσχυση των χαμηλών εισοδημάτων, θα παραμείνουν αναπάντητα μέχρι τέλους».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.