30/10/2009 18:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ισχύει η σύμβαση με την Cosco»

«H σύμβαση με την Cosco ισχύει» τόνισε την Παρασκευή η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, μετά τη συνάντηση που είχε με την ΟΜΥΛΕ.

Η κ. Κατσέλη διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν συζητήσεις επί της σύμβασης, ενώ σημείωσε ότι οι τιμολογήσεις στο λιμάνι από τη Δευτέρα θα γίνονται από τη ΣΕΠ (τη θυγατρική της Cosco που διαχειρίζεται τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων).

Στη συνάντηση που είχε με την ΟΜΥΛΕ συζητήθηκαν οι προτάσεις των λιμενεργατών. Η υπουργός ανέφερε ότι θα ληφθούν υπόψη στη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε ισχύ με τους Κινέζους ενώ τόνισε ότι στόχος είναι, η ανάπτυξη και λειτουργία του λιμανιού και του ΟΛΠ προς το συμφέρον του δημοσίου. 
Ο  πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ, Γιώργος Γεωργακόπουλος, ανέφερε πως οι προτάσεις της υπουργού δεν ήταν συγκεκριμένες, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των λιμενεργατών, παραπέμποντας στην όποια απόφαση λάβουν τα συλλογικά τους όργανα.

Η στάση των λιμενεργατών θα καθοριστεί μέσα στο επόμενο διήμερο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.