#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/03/2009 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άλλο Ασπασία, άλλο Σία

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένα μπλογκς, η αστυνομία και ο ΣΔΟΕ κυνηγάνε με μανία τις κακομοίρες τις βίζιτες» μου έλεγε φίλος επιχειρηματίας, κάποιας ηλικίας, αλλά λάτρης του ωραίου. «Αν δεν υπήρχαν οι βίζιτες θα είχα πεθάνει από μελαγχολία και κατάθλιψη. Τώρα θα ζήσω 100 χρόνια».

Ανακάλυψα την απάντηση γι αυτή τη δυστυχία που τον βρήκε, στα μέτρα που θα ανακοινώσει σύντομα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Όπως πληροφορούμαι ετοιμάζονται να υποχρεώσουν όλες τις βίζιτες να κόβουν απόδειξη για να βελτιωθούν τα έσοδα του δημοσίου. Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια καταγραφής τους.

Συμφωνώ απολύτως. Είναι απαράδεκτο γνωστός Αθηναίος μεγαλοεπιχειρηματίας να ξοδεύει  50.000 ευρώ για να απολαύσει το θεσπέσιο κορμί επίσης γνωστής μελαχρινής καλλονής του μόντελινγκ για ένα Σαββατοκύριακο και το κράτος να μην επωφελείται. Τι πράγματα είναι αυτά;

Η κλίμακα της βίζιτας καλύπτει σήμερα στην Ελλάδα όλα τα γούστα και πορτοφόλια. Από εισαγόμενες χαμηλού κόστους, γηγενή μοντέλα μεσαίας τιμής που γλίστρησαν πριν καν ανέβουν στην πασαρέλα, μέχρι  Super Star υπεράνω πάσης υποψίας για πολιτικο -οικονομικούς κυρίους.

Είναι τέτοια η υπερπροσφορά του σεξ στην Αθήνα που θα ήταν κρίμα να μην επωφεληθεί και το κράτος.

Και επειδή όλοι φωνάζουν ότι δεν προσφέρουμε τίποτα ως χώρα, γιατί να μη ανεβάσουμε και το επίπεδό τους, εδικά των εγχώριων, ώστε να αυξηθεί και ο υψηλός τουρισμός;

«Ελλάδα η χώρα της Ασπασίας», είναι ένα πολύ καλό σλόγκαν κ. Μαρκόπουλε (έτσι δεν λένε τον υπουργό για τα τουριστικά;)

Τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη τους ξέρουν όλοι. Πόσοι όμως γνωρίζουν για την Ασπασία και τον Περικλή;  Ή για την Θαΐδα που μεθούσε δίπλα στο Μέγα Αλέξανδρο πριν γίνει βασίλισσα της Αιγύπτου;

Πόσοι γνωρίζουν ότι το άγαλμα της Αφροδίτης έχει τη μορφή της Φρύνης με το χλωμό πρόσωπο, που απολάμβανε τον Πραξιτέλη;

Γράφω «απολάμβανε» και δεν πρόκειται περί ορθογραφικού λάθους. Οι περισσότερες εταίρες της αρχαιότητας, Αθηναίες και Κορίνθιες, καυχώνταν για την ομορφιά τους και για τους άνδρες που έριχναν στο κρεβάτι τους.

Διάλεγαν οι γυναίκες, δεν ήταν του συρμού, να πηγαίνουν με κάθε μπαστουνόβλαχο με ιμιτασιόν Αρμάνι.

Και αγαπούσαν και τις τέχνες. Όπως η  πανέμορφη Λάμια (ερωμένη του Δημήτριου του Πολιορκητή) που αγαπούσε τις καλές τέχνες και έκτισε την Σικυώνα Πινακοθήκη, την πρώτη πινακοθήκη στον κόσμο. (Είδατε τι μαθαίνετε στο antinews;)

Βέβαια, άλλαξαν πολλά από τότε στην Αθήνα. Το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα.

Για παράδειγμα, πόσες από τις σημερινές βίζιτες της καλής κοινωνίας (που παριστάνουν τις εταίρες πολυτελείας, αλλά ούτε τις μασχάλες τους δεν ξυρίζουν) γνωρίζουν που βρίσκεται η Εθνική Πινακοθήκη;

Όλες όμως γνωρίζουν που τραγουδά ο Ρέμος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nick avatar
  Nick 28/03/2009 20:16:47

  «Αν δεν υπήρχαν οι βίζιτες θα είχα πεθάνει από μελαγχολία και κατάθλιψη. Τώρα θα ζήσω 100 χρόνια».
  ================

  Με τέτοιο μυαλό δεν απορώ γιατί η κοινωνία είναι γτπ...

 2. Περαστικός avatar
  Περαστικός 28/03/2009 20:18:16

  «Είδατε τι μαθαίνετε στο antinews;»

  Μας θίγεις, φίλτατε, κάτι ξέρουμε και μεις -και οι γυναίκες μας ακόμα περισσότερα.

 3. Anonymous avatar
  Anonymous 28/03/2009 20:38:52

  @1 Anonymous

  Ιερόδουλες: ≈75.000 (οι περισσότερες αλλοδαπές).
  Πελάτες: ≈1.000.000 (οι περισσότεροι ημεδαποί).
  Ετήσιος Τζίρος: Διπλάσιος από τα ποσά που δαπανούνται για τζόγο (επίσημο/ανεπίσημο).
  Βασικό Κίνητρο πελατών: Η επιβεβαίωση της αντρικής ανωτερότητας των.
  Ερωτικό στοιχείο: Σπάνιο, κυρίαρχο μόνο στους πρωτάρηδες κατα την διάρκεια των πρώτων επαφών.
  Βασικό Κίνητρο ιερόδουλων: Το γρήγορο και εύκολο χρήμα.
  Εργασιακές προοπτικές ιερόδουλων: Οι περισσότερες χάνονται στην αφάνεια και τα λεφτά καταλήγουν στην τσέπη των αγαπητικών.

  Με άλλα λόγια, χαμένοι στα χαρτιά, χαμένοι και στον έρωτα.

 4. Factorx avatar
  Factorx 28/03/2009 21:43:32

  @Περαστικός, ξέρατε για την Λάμια; Πολυμαθή σας βλέπω

 5. Factorx avatar
  Factorx 28/03/2009 21:44:44

  @Nick, ζητω τα σοβαρά μυαλά

 6. eyeless in Gaza avatar
  eyeless in Gaza 28/03/2009 21:53:38

  Οι εταίρες κατ' αρχήν δεν ήταν ακριβώς “πόρνες”, ή “πόρνες πολυτελείας”. Αυτή η εντύπωση επικράτησε αφότου διαδόθηκε η ιουδαιοχριστιανική ηθική. Ήταν γυναίκες οι οποίες ελάμβαναν υψηλού επιπέδου παιδεία, φιλοσοφική μόρφωση, αισθητική καλλιέργεια, και προοριζόταν για συναναστροφή με επιφανείς άνδρες και φυσικά για σύναψη ερωτικών σχέσεων με αυτούς. Για τους αρχαίους Έλληνες θεωρούνταν απολύτως φυσιολογικό να διαχωρίζεται ο γάμος από την ερωτική απόλαυση.

  Οι εταίρες ήταν μία ελιτ γυναικών που είχαν κοινωνικό status αντίστοιχο των ανδρών, ήταν οικονομικά ανεξάρτητες και πλήρωναν ακόμα και φόρους. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες γυναίκες οι οποίες περιοριζόταν αυστηρά στα του οίκου. Χαρακτηριστικό της καταστατικής θέσης των γυναικών στην αρχαία Αθήνα είναι μία αποστροφή του Περικλή στον Επιτάφιο, προς τις γυναίκες των πεσόντων, όπου λέει: “ να μη φανείτε κατώτερες του προορισμού σας και να προσέχετε ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν λιγότερος λόγος μεταξύ των ανδρών για τις αρετές και για τα ελαττώματά σας”. (Στην Σπάρτη τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά).

  Το να συγκρίνουμε τις αρχαίες εταίρες με τις σημερινές βιζιτούδες γενικώς, νομίζω ότι υποτιμούμε τις αρχαίες εταίρες. Εξ άλλου υπήρχαν και οι αυλητρίδες....

 7. tony avatar
  tony 28/03/2009 22:07:32

  Ο Ηλιας Πετρόπουλος κάπου είπε.
  ''Αλίμονο σε αυτούς που γ...μουν με τα λεφτά τους."
  Το χειρότερο είναι ότι αυτοί κυβερνάνε και μαζί με αυτούς αλίμονο και στους υπηκόους τους.
  Εγώ πάλι κάποτε είπα.''Ευτυχώς που δεν χρειαζόμουν λεφτά για να γ... θα είχα πήξη στην χειροκίνητη.
  Να πληρώσω για να επιβεβαιωθώ?
  Δεν το καταλαβαίνω,δεν μπορώ να το καταλάβω,είμαι και αγράμματος.
  Δηλαδη νοικιάζω έναν άνθρωπο και έγινα μεγάλος εραστής?
  Τό βρίσκω παράλογο,φτηνό και μίζερο.
  Μιζέρια αυτές τις μέρες η επικαιρότητα.
  Οι καρμίρηδες πάνε στις βίζιτες.Οι large έχουν δικιά τους γυναίκα η γκόμενα,δεν την νοικιάζουν.

 8. Χρύσανθος avatar
  Χρύσανθος 28/03/2009 22:10:12

  Τη Φρύνη υπερασίστηκε ο άλλος εραστής της ο Υπερείδης, στο δικαστήριο της Ηλιαίας. Και μάλιστα την έσωσε από βέβαια καταδίκη σε θάνατο για βλασφήμία, διότι κατά την διάρκεια των Παναθήναιων, είχε βγεί γυμνή από το θάλασσα (του Φαλήρου) παριστάνοντας την Αφροδύτη. Και οι περισσότεροι όταν την είδαν πίστεψαν ότι πράγματι ήταν η Αφροδύτη. Κι όταν συνήλθαν την συνέλαβαν και την πήγαν σε δίκη.
  Όταν η Υπερείδης (που τα είχε μαζί της) αγωνίστηκε με πάθος να τη σώσει και δεν διαπίστωσε ότι δεν θα τη γλίτωνε έρριξε το τελευταίο χαρτί του. Τη φώναξε στο κέντρο του θεάτρου (όπυο δίκαζε η Ηλιαία) της τράβηξε το χιτώνα και φάνηκε το γυμνό κορμί της.
  Βλέπετε; τους λέει. Δεν παριστάνει την Αφροδύτη, ΕΙΝΑΙ φτηστή η Αφροδύτη,
  Με αυτή την κίνηση ο Υπερείδης διακινδύνευε να παραπεμφθεί και ο ίδιος για βλασφημία.
  Αλλά οι δικαστές (νομίζω 500 στον αριθμό σε εκείνο το τμήμα), θαμπώθηκαν από το κάλλος της Φρύνης και την αθώωσαν.
  Βλέπετε οι Αρχαίοι είχαν το ταλέντο ακόμα κι από τις περμπαντιές τους να παράγουν Πολιτισμό.
  Ενώ εμείς έχουμε το αντίστροφο ταλέντο. Από τον Πολιτισμό μας να παράγουμε χυδαιότητα.
  Αυτά

 9. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/03/2009 22:13:42

  @8 Μη ξεχνάμε και το αντίστοιχο της εταίρας στην Ιαπωνία. Τις γκέισσες.

  Πάντως χρόνια απορώ για ποιό λόγο να κυνηγιέται η πορνεία και να μην είναι ελεύθερη όπως σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ (Νεβάδα, Τέξας κ.α) Φανταστείτε τι καταπληκτικά πορνεία θα υπήρχαν στην Ελλάδα με το μεράκι που έχουν οι επιχειρηματίες της νύχτας. Πολυτέλεια, τζακούζια, πισίνες, νεροκρέβατα κλπ θα μας φώτιζαν με την παρουσία τους. Να χαίρεσαι να συχνάζεις σε τέτοια μέρη δηλαδή. Ποτάκι, κους κους και μετά κρεβάτι...
  Πόσοι βιασμοί, πόσες καταθλίψεις και πόσα άλλα ψυχογενή εγκλήματα και νοσήματα δεν θα είχαν απαλοιφθεί; Και μη ξεχνάμε ότι αν και παράνομη, η πορνεία στη χώρα μας και αλλού, καλά κρατεί. Οπότε; Ποό το νόημα της απαγόρευσης; Απλώς τώρα προσφέρεται σε χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών.
  Αγχωμένη μακακία που λέει και το τραγούδι...

 10. tony avatar
  tony 28/03/2009 22:20:07

  @11
  παράνομο=μαύρο χρήμα.
  Νομιμο =ασχημο χρήμα
  Το μαύρο χρήμα συντηρεί το σύστημα.Ξέρεις πόσος κόσμος,δικηγόροι, δικαστές, αστυνομικοί, ζουν από την παρανομία?
  Πρέπει να αυξηθούν οι ποινές να ανέβουν οι τιμές να
  ανασάνει το σύστημα και να προστατευτούν τα χρηστά ήθη.
  Ζήτω το έθνος.

 11. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/03/2009 22:22:28

  @9
  1.Σκέψου λίγο. Σπαταλάς άγχος χρόνο κλπ για να πείσεις την Α κοπέλα να βγείτε. Δέχεται. Πρέπει να πιείτε να φάτε να την πας και σε κανένα σκυλάδικο και στην καλύτερη περίπτωση να την καταφέρεις κατά τις 5 το πρωί μέσα στο αμάξι κουρασμένος, πιωμένος και νυσταγμένος. Σύνολο; Τουλάχιστον 250-300 Ευρώ. Και αν είσαι τυχερός. Ενώ αν πας απ`την αρχή με τη βίζιτα... γλιτώνεις τουλάχιστον το άγχος και έχεις και 100% επιτυχία. 2.Λες οι πλόυσιοι μεσήλικες ή γέροι που παντρεύονται μοντέλες ή άλλες πανέμορφες να τις θεωρούν δικές τους; Δεν είναι νοικιασμένες ή αγορασμένες αυτές; Λες αυτές να προτιμούν τον φραγκάτο γέροντα ή τον νταβραντισμένο οικοδόμο; Και όμως παντρεύονται τον πρώτο. Είναι σύζυγοι αυτές κατά τη γνώμη σου ή πόρνες κεκαλυμμένες; 3. Γιατί λες τα τζιτζάκια να κυνηγάνε εξώφυλλα και πασαρέλα; Για να αυξήσουν απλά το κασέ τους και να τους κάτσει κανένας γέρος λεφτάς να τις παντρευτεί και μετά εξασφαλισμένες πλέον οικονομικά να μπορούν να τον κερατώνουν με εικοσάρη.
  Τεράστιο θέμα και ας μην το ανοίξουμε καλύτερα.

 12. μπουγατσα με τυρι avatar
  μπουγατσα με τυρι 28/03/2009 22:24:31

  Φακτορα,
  Σχετικα με το πενηντοχιλιαρο του πλουσιου επιχειρηματια.Γι αυτο ο Προβοπουλος εκανε αυστηρες συστασεις στις τραπεζες για το ξεπλυμα μαυρου χρηματος ?
  Δημιουργουνται θεματα ποθεν εσχες,ξεπλυματος,κρατησεων υπερ τριτων,ΦΠΑ,τριμηνιαιων καταστασεων αποδοσης ΦΠΑ,δηλωσης στην εφορια (αρα η συζυγος παιρνει πρεφα το θεμα),φουσκας τιμων βιζιτας κλπ.
  Δυσκολο το βρισκων να εφαρμοσθει η προταση σου να παιρνει κατι και το κρατος...
  Αν και στο μπουρδελο που ζουμε,μαλλον η οργανωση λειπει.Ως παλαιος θα θυμασαι βεβαια και το'' κ..λους εχουμε λεφτα δεν εχουμε''.
  Υ.Γ. Μην βαζεις ιδεες και στο οικονομικο επιτελειο,γιατι ο υφ.Mπ ετοιμος ειναι ορμησει.
  Εκεινη η ...δηλωση του για την'' νομπελιστα κυρια Κρουγκμαν'' μαλλον ειναι προειδοποιητικη βολη για το τι ερχεται στους ..τρανσεξουαλ.

 13. ερωτευμένος αθηναίος avatar
  ερωτευμένος αθηναίος 28/03/2009 22:29:45

  ...να σκέφτομαι τα μάτια της
  τα πονηρά τα χάδια της....

 14. F avatar
  F 28/03/2009 22:31:27

  Ἀκόμα καὶ στὴν βίζιτα ὑπερτιμημένη ἡ Ἑλλάδα. Μὲ πολὺ λιγότερα ἀπὸ 50 χιλιάδες εὐρώ, συνευρίσκεσαι (μὲ τὶς κατάλληλες διασυνδέσεις) μὲ ἠθοποιοὺς τοῦ Χόλλυγουντ ἀνερχὀμενες, ἐπιπέδου Μέγκαν Φόξ.

 15. Πάνας avatar
  Πάνας 28/03/2009 22:32:19

  Κάθεσαι πουλές αραχτός και πίνεις τα φραπεδάκια σου. Παιρνεις τηλέφωνο και σε λίγη ώρα έρχεται στο σπίτι σου μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά. Αραχτός εσυ δίνεις εντολές, της δίνεις στο τέλος και το χαρτζηλικάκι της και δεν τρέχει τίποτα. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Για έρωτες είμαστε τώρα; Κι αν το καλοσκεφτείς σούρχεται και πιο φτηνά

 16. tony avatar
  tony 28/03/2009 22:36:05

  @13
  Οχι αλλιώς το κάνω.Με βλέπει μου δίνει το τηλέφωνο της,και άμα μου αρέσει της κάνω την χάρη.Ασε που δεν μπορώ κιόλας επειδή ειμαι πιστός στη γυναίκα μου.Άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα θέλουν οι γυναίκες.
  Εγώ μαζεύω τηλέφωνα παντού.
  Ευκολα.
  Λεφτά δεν μαζεύω.

 17. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/03/2009 22:36:48

  @17 Σωστός. Και το άγχος του αν θα σου κάτσει η προκομμένη ή όχι που το βάζεις; Ενώ η Μολδαβή....

 18. perabrexei kai bronta avatar
  perabrexei kai bronta 28/03/2009 23:02:31

  Μάγκες όπου ναναι θα μας βάλουν φόρο και για το σεξ απλής γνωριμίας... γιατί θα σου λέει κύριε ξέρω εγώ αν δεν την πληρώνεις την γκόμενα? γιαυτό μια ταρίφα στανταρ και επαναφορά του νόμου περί μοιχείας.. με πρόστιμα για να κονομάμε... να δεις πως ξεπερνάς την κρίση....

 19. eyeless in Gaza avatar
  eyeless in Gaza 28/03/2009 23:04:49

  @19 Γιατί υποτιμάς το παιχνίδι και το ρίσκο; It's quite stimulating. Αν το αποτέλeσμα είναι προδιαγεγραμμένο, στο τέλος καταντάει ανιαρό. Σα να παρακολoυθείς σικέ παιχνίδι.

 20. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/03/2009 23:13:24

  @21 Δεεν το υποτιμάω. Κάποτε ζούσα για αυτό. Όλη η ουσία ήταν όχι το αποτέλεσμα αλλά η διαδικασία του κυνηγιού. Όμως βαρέθηκα. Είναι και θέμα ηλικίας...

 21. Πανφούτιος avatar
  Πανφούτιος 28/03/2009 23:22:33

  Ευσπλαχνίσου με. Θεέ μου, μες την άπειρη ευσπλαχνία σου και σβήσε τα ανομήματά μου μες στην απεραντοσύνη του οικτιρμού σου.

 22. eyeless in Gaza avatar
  eyeless in Gaza 28/03/2009 23:23:28

  @23 OK, να σημειώσουμε επίσης ότι το παιχνίδι χρειάζεται δύο, και χρειάζεται και fair play. Και μ' αυτό έρχομαι στο σχόλιο 22: Φίλε Anonymous σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Ειδικά αυτό που θέλεις να πείς με την πρώτη σου πρόταση-επίγραμμα.

 23. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 29/03/2009 00:08:29

  Αν υπάρχει το βαλάντιο να συνευρεθείς με σωστή escort, από αυτές που είναι έντιμες, συνειδητοποιημένες και μπορούν να σου προσφέρουν ποιοτικό GFE (girlfriend experience) ή συνοδεία επιπέδου, καταλαβαίνεις οτι κάτι ήξεραν οι Έλληνες στα χρόνια τα αρχαία. Πόσο μάλλον αν σου τύχει κάποια πραγματικά καλλιεργημένη. Υπάρχουν αρκετές που αξίζουν τον ειλικρινή σεβασμό και την αναγνώρισή μας -ειδικά ορισμένες που ειδικεύονται σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και το κάνουν σωστά, υπεύθυνα και άκρως επαγγελματικά. Το οτι παίρνουν πολλά χρήματα, θεωρώ οτι δικαιολογείται από το γεγονός πως καλούνται να φτιάξουν «κομπόδεμα» σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

 24. eyeless in Gaza avatar
  eyeless in Gaza 29/03/2009 00:10:30

  Εγώ λέω να βάλω πολλά σσσσσσσσ

  (κι εγώ νόμισα ότι ήσουν εκείνος που τον κάνανε οι Ρωμαίοι κομμάτια και αυτά επανασυγκολήθηκαν...)

 25. ερμόγαλος avatar
  ερμόγαλος 29/03/2009 00:14:39

  Κι ήρθαν στον κόσμο ξένοι
  και καταδικασμένοι
  να ζήσουν ένα έρωτα επίγειο

 26. Το πνεύμα του Μάη avatar
  Το πνεύμα του Μάη 29/03/2009 08:49:23

  Tony μαζύ σου ! Μακρυά απ' τους κομπλεξικούς που γουστάρουν πληρωμένο σεξ, μακρυά ! Ολες οι γυναίκες κάθονται, για να μη πω παρακαλάνε.

 27. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 29/03/2009 09:24:18

  Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ TONY.THN 10ETIA 70-80 ΖΟΡΙΚΑ ΕΡΙΧΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.ΤΗΝ 20ΕΤΙΑ 80-2000 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΡΩΣΑΝΕ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ 2000 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΝΕΡΑ(ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΛΙΓΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ)ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΡΕΣ(ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΣ).ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ,ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ,ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΩΜΕΝΟΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ Η ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ(ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ).ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 100 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ 92 ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ
  ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙ ΤΟ 40% ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ.ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ("ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ")ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ¨"ΑΚΡΙΒΕΣ"ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ.ΟΙ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ,ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ(ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Η ΣΥΦΙΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ)ΚΛΠ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΥΣ,ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ.

 28. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 29/03/2009 09:25:33

  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ

 29. Aurora avatar
  Aurora 29/03/2009 12:48:26

  Βρε προβληματα που απασχολουν το ποπολο!
  Αραγε τι να συμβαινει με ολα τα αλλα, που παραμενουν αλυτα, μα κι ουτε προκειται να επιλυθουν, οταν ο ερωτας φανταζει να ηγειται;
  Δεν εχετε αφησει καλαμι, που να μην εμεινε απο σας ακαβαλητο.
  Κι οταν βουλιαξει το βαπορι, αληθεια που θα παει ο τοσο ακριβοπληρωμενος ερωτας;

 30. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 14:42:53

  @34 Όλα μα όλα από κει ξεκινούν. Βλέπε θεωρίες του Freud.

 31. M avatar
  M 29/03/2009 16:19:31

  Strange Attractor Says:

  >>@17 Σωστός. Και το άγχος του αν θα σου κάτσει η προκομμένη ή όχι που το βάζεις; Ενώ η Μολδαβή….>>

  Ήμαρτον, τι διαβάζουμε κυριακάτικα...

  Σε κάτι τύπους σαν και εσάς ποντάρει το βαρδινογιαννέικο με το star και την espresso, η σχολή με τις ... πτυχιούχους του ΟΛΑ κ.λπ...

 32. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 19:58:10

  @36 Προσωπικά τυγχάνω οπαδός της πολιτικής σκέψης της σχολής Καιλή και στον επιστημονικό τομέα γηράσκω αεί διδασκόμενος από την Πετρούλα. Σε κάλυψα;
  Τρελαίνομαι και για το σπονδυλωτό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ.

 33. lypon avatar
  lypon 30/03/2009 08:02:05

  Επιτέλους, μιά σοβαρή ανάρτηση!

  Οι εταίρες ήταν το αντίστοιχο των γκεισσών. Σε μια κοινωνία κατ' εξοχήν φαλλοκρατική, γυναίκες μορφωμένες και αντίστοιχου (που σημαίνει ανώτερου!)επίπεδου με τους άντρες.

  Όσο για τα σημερινά, τι να πω; Παγκοσμιο-ποίηση!

 34. Μ avatar
  Μ 30/03/2009 08:33:00

  Strange Attractor Says:


  >>@36 Προσωπικά τυγχάνω οπαδός της πολιτικής σκέψης της σχολής Καιλή και στον επιστημονικό τομέα γηράσκω αεί διδασκόμενος από την Πετρούλα. Σε κάλυψα;
  Τρελαίνομαι και για το σπονδυλωτό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ.>>

  Τς...
  Και μετά σας φταίει η ελληνίδα "λεγάμενη" που δεν σας κάθεται.
  Το ενδεχόμενο να σας θεωρεί μπουρτζόβλαχους χλέμπουρες ούτε που σας περνάει από το μυαλό.

 35. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 30/03/2009 17:00:33

  @39 Άμα λάχει εμείς οι βλάχοι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.