#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/08/2013 19:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνεχίζει τη στήριξη των ευπαθών ομάδων η ΝΔH Νέα Δημοκρατία συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά τις κοινωνικές δράσεις που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο με το πρόγραμμα "ΣΤΗΡΙΖΩ΄'. Με τη συνδρομή των βουλευτών και στελεχών  του κόμματος αναλαμβάνει πρωτοβουλία και θα προσφέρει τις προσεχείς μέρες σχολικά είδη στους πολύτεκνους. Το επόμενο διάστημα οι δράσεις αυτές θα κορυφωθούν. Εξάλλου, στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας είναι η σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα και η ανάπτυξη κοινών δραστηριοτήτων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fitsoulas avatar
  fitsoulas 30/08/2013 20:35:02

  Εξαιρετικά νέα! Ελπίζω να βρεθεί και σύντομα μια θέση για τον Σταυρίδη, είναι κρίμα τέτοιο κεφάλαιο να μένει αναξιοποίητο!

  • GJ avatar
   GJ @ fitsoulas 31/08/2013 13:33:50

   ...Την είπες πάλι!!!!

 2. Αγρότης avatar
  Αγρότης 31/08/2013 07:43:04

  Θα προτιμούσα να αναλάμβαναν δράση για την εξάλειψη των "ευπαθών ομάδων".
  Δυστυχώς η αλληλεγγύη έγινε ελεημοσύνη και αυτό καθόλου δεν βοηθάει στο λυθούν τα προβλήματα των νεόπτωχων Ελλήνων.
  Καθόλου παρηγορητικό δεν είναι τα κόμματα , για να διατηρηθούν στην "ζωή" να αναλαμβάνουν δράσεις ελέους , ζητώντας τα εύσημα (?) από τους πολίτες.
  Αν το όνειρό τους είναι να γίνουν νέες ΜΚΟ , τότε ποιος θα ασκήσει πολιτική;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Αγρότης 31/08/2013 08:44:48

   Όταν κάποιος πεινάει και δεν υπάρχει τρόπος σήμερα να τους βρεις δουλειά, το ελάχιστο είναι να του δώσεις κάτι να επιβιώσει μέχρι να βρει δουλειά. Έτσι έχει η κατάσταση δυστυχώς...

   • Αγρότης avatar
    Αγρότης @ Γεώργιος Τ. 31/08/2013 09:00:39

    Αυτό όμως χάνει το νόημά του όταν εσύ που τον ελεείς,έχεις ζήσει και ζεις από τα χρήματα που στις καλές εποχές εκείνος πλήρωνε στο κράτος. Δεν ξέρω πόσοι στην ΝΔ που έχουν αναλάβει αυτούς τους ρόλους είναι "αποσπασμένοι" άκουσα όμως για το πανηγύρι που γίνεται στην αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ. Και επιμένω...καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας παίξει το ρόλο του.

 3. Νηλέας avatar
  Νηλέας 31/08/2013 15:15:13

  Εγώ θα επιμείνω γιά τρίτη φορά:
  H αλληλεγγύη ,η αλληλοβοήθεια, η στήριξη και το σφύξιμο της οικογένειας είναι απαραίτητες προυποθέσεις γιά να υπάρξουμε σα λαός σαν έθνος.ΑΛΛΑ στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε γιά το κόμμα της ν.δ σα να είναι μ.κ.ο. Αυτά τα κάνει και η.χ.α Η κυβέρνηση της ν.δ και ο Σαμαράς των ΖΑΠΕΙΩΝ 1-2-3 που είναι ? Εκείνο το άλλο το μίγμα? εκείνο θα μηδενισω το έλλειμμα σε ενάμισυ χρόνο που είναι ? εκείνο το θα ενισχύσω τους χαμηλομισθοσυνταξιούχους? εκείνο το θα πείσω τους δανειστές γιά αλλαγή? το άλλο γιά τα 50 δις από την αξιοποίηση(πώληση κατά λαζαρίδη)κρατικής περιουσίας? Α ξέχασα πήρε επάνω του τη μείωση του φπα μάλιστα ..σωθήκαμε. ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΑΠ.που δυστυχώς δικαιώνεται ,αλλά αυτός έγινε αποδιοπομπαίος τράγος και ο Σαμαράς πρωθυπουργός.Ασε που τον κύριο υπέυθυνο τον ΑΣΤΟΓΙΑΡΓΟΤΕΡΑ τον έχουμε στο απυρόβλητο και υπό την προστασία των ¨νταβατζήδων¨΄

 4. δημης avatar
  δημης 31/08/2013 22:32:51

  Και ο...Παιδοκτόνος δεν μπορεί δηλαδή να αιτείται την επιεικεια του Δικαστηρίου ...λέγοντας "λυπηθείτε με έχασα το παιδί μου"...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.