11/03/2013 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε κι άλλο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης

Η αμαρτωλή σύμβαση της ΔΕΗ «έφαγε» κι άλλο κυβερνητικό στέλεχος. Αυτή τη φορά τον γενικό γραμματέα Βιομηχανίας Σπύρο Ευσταθόπουλο ο οποίος, όπως και ο κ. Αθανασόπουλος και οκ. Μέργος ήταν στο δ.σ. της ΔΕΗ την περίοδο 2007-2009 κι επομένως διώκεται από τη δικαιοσύνη.

Ο κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της CAEN στη Γαλλία. Δικηγόρος Αθηνών από το 1974 έως το 2002, διετέλεσε ειδικός συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων (1977) και σύμβουλος του υπουργείου Συντονισμού στη Γενική Διεύθυνση Σχέσεων Ελλάδος Ε.Ο.Κ. (1978-1980. Σύμβουλος της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, ενώ από το 1996 έως το 2001 ήταν Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Ομάδας του Ε.Λ.Κ. στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διετέλεσε ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Συμμετείχε, στα διοικητικά Συμβούλια της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, της Δ.Ε.Η, ενώ διατέλεσε αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης και εθνικός εκπρόσωπος στην Ομάδα Υψηλού Επιπέδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Βελτίωση της Νομοθεσίας.

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή και καθήκοντα γενικού γραμματέα Βιομηχανίας αναλαμβάνει ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιώργος Στεργίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 11/03/2013 11:41:29

  Σιγά τα αυγά!
  Μην τον λυπάστε τον Σπυράκο....
  μια χαρά είναι...

  καλή εβδομάδα!

 2. olympios avatar
  olympios 11/03/2013 13:00:57

  Για την ΔΕΗ το κλειδί της αμαρτίας είναι οι αμαρτωλές διαδικασίες που θεσπίστηκαν απο την τότε διοίκηση της ΔΕΗ περιόδου 2000-2004 για το κτίσιμο της ιεραρχίας και που η ίδια συνταγή συνεχίστηκε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα,
  μιάς ιεραρχίας που στην ουσία δεν εξυπηρετεί κατά την γνώμη μου τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της ΔΕΗ. Με θεικές ικανότητες να τοποθετήσει ο Σαμαράς Διοίκηση, η οποία είναι φυσικό να μην γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο συγκεκριμένο χώρο, θα παραπλανηθεί από τις στυμένες εισηγήσεις της ιεραρχίας. Σημειώνω ότι συγγενικά πρόσωπα της ιεραρχίας εργάζονται στον εργολάβο, αλλά και οι ίδιοι όταν φεύγουν από την ΔΕΗ δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα την άλλη μέρα πιάνουν δουλιά στον εργολάβο. Και εδώ γεννάτε πελώριο το ερώτημα δεν υπάρχει ούτε ένας να εδιαφέρεται ώστε να υπογράψουν αυτά τα στελάχη σύμβαση εμπιστευτηκότητας για μιά τουλάχιστον πενταετία να δεσμεύονται να προσχωρούν στους εργολάβους και τους ανταγωνιστές της ΔΕΗ????? Αυτό το εντελώς απλό γιατί δεν το πράτουν?????Δεν υπάρχει νομικός σύμβουλος?????Δέν υπάρχει Γενικός Δευθυντής Διοικητικού (προσωπικού)?????
  Στη ΔΕΗ ο κύκλος εργασιών της είναι 6 δις ετησίως. Χρειάζεται στελέχη να μην σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και τέτοια στελέχη πρέπει να αναζητηθούν και όχι κάποια στελέχη που τοποτετήθηκαν τελευταία εκπρόσωποι της κάθε πικραμένης κυρίας......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.