29/03/2013 17:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα επιστολή Β. Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

Στον ένα μήνα κράτησής του στις φυλακές των Διαβατών αναφέρεται με νέα επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. "Συμπληρώνω έναν μήνα στην φυλακή. Μου στέρησαν ένα μήνα από την ζωή μου τελείως άδικα. Έδωσα την ψυχή μου για την πόλη μου και την Πατρίδα χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, χωρίς να ζητήσω κανένα αντάλλαγμα" αναφέρεται στην επιστολή.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επισημαίνει ότι η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολιάζει ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρέθηκε τεράστιο ποσό σε λογαριασμό εμπλεκόμενου που αθωώθηκε και αυτό έγινε είκοσι μέρες μετά την καταδίκη του. Αναφέρει ακόμη ότι "ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ.Λάμπρος Τσόγκας είχε δώσει εγγράφως εντολή στα ανακριτικά όργανα την 18/4/2008, πριν δηλαδή 5 ολόκληρα χρόνια να ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων", συνεπώς, προσθέτει, "ήταν γνωστά σε ορισμένους αυτά τα στοιχεία κατά την διάρκεια της δίκης".

Διερωτάται ακόμη αν θα επανεξετάσει η Δικαιοσύνη την υπόθεση της καταδίκης του κάτω από τα καινούργια δεδομένα και γνωστοποιεί ότι δέχεται τηλεφωνήματα, γράμματα, βιβλία και εικόνες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 30/03/2013 08:55:22

  Αν είναι αθώος, όπως λέει, η κατάστασή του είναι τραγική.

  Αλλά μου κάνει εντύπωση που γράφει "έχασα έναν μήνα απο την ζωή μου".
  Ο τρόπος που γράφει είναι λες και θα εμφανιστεί ένας άγγελος, θα του δώσει ένα λουλούδι και θα τον βγάλει αυτοστιγμή από τον κακό εφιάλτη....
  Δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έχασε έναν μήνα απο την ζωή του αλλά έχασε ολόκληρη την ζωή του, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ένας μήνας δεν είναι τίποτα.

  Αν είναι αθώος του έύχομαι να ξεμπερδέψει κάποτε αλλά και πάλι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα...

 2. Ρηνα avatar
  Ρηνα 30/03/2013 10:47:30

  Μιλαει για ενα μηνα, δεν φαινεται να εχει συνειδητοποιησει τι του συνεβη....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.