25/03/2013 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την 25η Μαρτίου

Μέρα Ιστορικής Μνήμης η σημερινή, μέσα σε μέρες Εθνικής δοκιμασίας. Για όλο τον Ελληνισμό. Και ιδιαίτερα, σήμερα, για την Κύπρο...


Αλλά αρκεί να κοιτάξουμε πίσω, σε ολόκληρη την πρόσφατη Ιστορία μας, για να καταλάβουμε πόσες δοκιμασίες περάσαμε, πάντα με οδυνηρό τρόπο, αλλά πάντα με επιτυχία. Και βγήκαμε πάντα ισχυρότεροι ως Έθνος, καλύτεροι ως κοινωνία, πιο υπερήφανοι γι’ αυτό που είμαστε, πιο σίγουροι γι’ αυτά που μπορούμε να επιτύχουμε.


Φτάνει να παραμείνουμε ενωμένοι και όρθιοι...

Αυτό σημαίνει Ελευθερία: να πολεμάμε ενωμένοι, τα δεινά που μας βρίσκουν, τους εχθρούς που μας επιβουλεύονται και τον κακό τον εαυτό μας. Μακριά από διχαστικά συνθήματα, από την μοιρολατρία της υποταγής κι από πλέγματα Εθνικής μειονεξίας.

Οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αν μείνουν ενωμένοι και όρθιοι!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
  ΗΛΕΚΤΡΑ 25/03/2013 12:11:49

  Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 2. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 25/03/2013 12:22:50

  κ. Σαμαρά,κανείς δε διαφωνεί για την αξιοπιστία εντός ΕΕ, την αναθέρμανση των διπλωματικών επαφών, την πρόοδο στη λαθρομετανάστευση, την προσπάθεια επιβολής της νομιμότητας,τη δημοσιονομική εξυγίανση. Αυτά όμως θα χαθούν χωρίς ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις. Διώξτε τη σαβούρα από την Κυβέρνηση,συγκρουστείτε με τους κυβερνητικούς σας εταίρους και με το κόμμα σας, χρησιμοποιήστε ικανούς τεχνοκράτες-μεταρρυθμιστές από όλους τους χώρους και η συμβολή σας στην ανάκαμψη θα είναι μεγάλη, αλλιώς...

 3. euagelos avatar
  euagelos 25/03/2013 15:36:34

  Όπως ο κ.Παπούλιας, έτσι και ο κ.Σαμαράς είναι εμπόλεμος. Αμφότεροι δεν κατονομάζουν τον εχθρό. Ποιοί είναι κε Σαμαρά οι εχθροί που μας επιβουλεύονται? Να τους πολεμήσουμε θέλετε ή να τους φοβόμαστε επειδή είναι άγνωστοι?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.