#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/03/2013 11:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

GUARDIAN "αδειάζει" Αναστασιάδη: "Είναι ένας πλούσιος που φροντίζει τα συμφέροντά του"!«Είναι ένας πολύ, πολύ πλούσιος άνθρωπος που χρησιμοποιεί τις πολιτικές διασυνδέσεις για να επεκτείνει την νομική του εταιρεία». Αυτή την άποψη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κύπρο φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα Guardian εστιάζοντας στην ανακοίνωση του πως ζήτησε μείωση του μισθού του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλοί Κύπριοι θεωρούν πως πρόκειται για μια επιτήδεια κίνηση του βρετανικής εκπαίδευσης δικηγόρου, που έχει μια ισχυρή νομική εταιρεία στο νησί και ανήκει σε μια πλούσια ελίτ που δεν πρόκειται να πληγεί από την οικονομική κρίση. Ο μισθός του προέδρου ανέρχεται στα 110.000 ευρώ, χωρίς τις έξτρα αμοιβές και επιδόματα.

Στη συνέχεια το άρθρο δημοσιεύει την αντίδραση του νομικού Χρήστου Νεοφύτου στην ανακοίνωση Αναστασιάδη ότι ζήτησε να του μειωθεί ο μισθός κατά 25%. "Ξέσπασα στα γέλια μόλις το άκουσα. Ο Αναστασιάδης είναι ένας πολύ, πολύ πλούσιος άνθρωπος που έχει χρησιμοποιήσει τις πολιτικές του επαφές για να επεκτείνει τη νομική του φίρμα. Οπως πολλοί άλλοι πολίτες, κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκα από την απόφασή του".

http://gr.news.yahoo.com/guardian--

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nik avatar
  Nik 29/03/2013 12:13:11

  Πλούσιος ο Αναστασιάδης, σιγά την είδηση. Εσκισε πάλι ο Γκάρντιαν.

 2. euagelos avatar
  euagelos 29/03/2013 13:09:32

  Σε ένα κόσμο όπου κυριαρχεί το ατομικό συμφέρον και η απληστία, η κατάκτηση της εξουσίας είναι ένα μεγάλο βήμα προς την ικανοποίηση των ατομικών συμφερόντων. Κάποιοι φαίνεται πως ζουν απόλυτα συνειδητά την εποχή τους σε αντίθεση με όσους περιμένουν από άλλους να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα!

 3. Νικήτας avatar
  Νικήτας 29/03/2013 13:11:39

  Κάποτε θα γελάνε με τους ιδιοτελείς πολιτικούς του σήμερα , όπως ακριβώς γελάμε τώρα με τον μεσαίωνα.
  Με αυτήν την σιγουριά κουνάμε το κεφάλι με νόημα και πάμε μπροστά .

 4. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 29/03/2013 14:01:18

  Κλασική τακτική Guardian προσωπικές επιθέσεις για να δημιουργήσουν πολιτική αναστάτωση και να φτάσει εκεί που θέλει η εφημερίδα δηλαδή στη επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Το απογοητευκό είναι ότι ο Guardian ήταν η μοναδική εφημερίδα στη Βρετανία που ασκούσε κριτική στη μη ένταξη του ΗΒ στην ΟΝΕ, και μετά από το συγνώμη... που ζήτησε από το αναγνωστικό της κοινό πριν κανά εξάμηνο, σε κάθε χώρα που αναφερέται προπαγανδίζει υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα. Οπότε στα δικά μας να περιμένουμε δημοσιεύματα για την επικινδυνότητα των τουριστών να έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι, στο ότι η ελληνική ναυτιλία καταστρέφει τις θάλασσες κλπ. Τι μου θυμίζει; Α ναι κάτι ελληνικά media αγανάκτησης με το μνημόνιο με ιδιοκτήτες που θα τους ερχόταν μια χαρά η επιστροφούλα στη δραχμή για τα συμφεροντάκια τους!!

 5. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 29/03/2013 20:22:32

  Εννοιεις το δημοσιογραφο της διαχρονικα Τουρκό-φιλης Γκαρντιαν ??

 6. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 30/03/2013 09:20:10

  Ποιός λαμβάνει σοβαρά υπ΄όψη του τους ''εν υπηρεσία'' γραφιάδες; Για τον άλλον, τον Μερκελοϋπαλληλάκο μιλώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.