Χατζηδάκης: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας
30/06/2019 15:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χατζηδάκης: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας

«Δεν είμαστε αλάθητοι αλλά στις κρίσιμες στιγμές βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, γι' αυτό η ΝΔ έμεινε όρθια μετά από μια 10ετία κρίσης και με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε προχωρήσει σε ανανέωση με ποιότητα», τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Είμαστε έτοιμοι με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει σελίδα», προσθέτει ο κ. Χατζηδάκης.

Ως υπεύθυνος του προγράμματος της ΝΔ δηλώνει ότι είναι κοστολογημένο και εφαρμόσιμο. Ειδικότερα για τις μειώσεις της πρώτης φάσης -σε ΕΝΦΙΑ και φόρο Νομικών Προσώπων- «αντισταθμίζονται από αντίστοιχη μείωση των δαπανών, οπότε δεν τελούν υπό την έγκριση των δανειστών» επισημαίνει ο ίδιος.

Ερωτηθείς για τον τομέα της πολιτικής που θα προτιμούσε να αναλάβει, ο κ Χατζηδάκης δηλώνει ότι αυτά τα θέματα είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι δεν έχει σημασία τόσο το υπουργείο όσο αυτό που αφήνεις πίσω σου. «Σε όποιο υπουργείο βρέθηκα δεν δίστασα να συγκρουστώ -για την Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, την εργαλειοθήκη- προκειμένου να υπερασπιστώ τις αξίες μου», λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ