Χάθηκε ο έλεγχος;
10/09/2020 19:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χάθηκε ο έλεγχος;

Απανωτές είναι οι κατραπακιές που πέφτουν στο υποτιθέμενο ισχυρό και αποτελεσματικό επιτελικό κράτος.

Με τον κορονοϊό κυριολεκτικά επικρατεί το απόλυτο χάος επειδή η κυβέρνηση άνοιξε τα σύνορα με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των μεγαλοξενοδόχων, των ακτοπλόων και των ιδιοκτητών αεροπορικών εταιρειών αδιαφορώντας για την προστασία των πολιτών.

Έτσι σε συνδυασμό με την σαρδελοποίηση στα ΜΜΜ τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να σπεύσει πανικόβλητη στην επιβολή τοπικών lockdown θάβοντας ακόμη περισσότερο τις προοπτικές ανάτασης της οικονομίας.

Απόρροια των κυβερνητικών εγκληματικών χειρισμών ήταν η ανακοίνωση των καταστηματαρχών για οικειοθελές lockdown στην εστίαση (16-22 Σεπτεμβρίου) και η επιβολή καραντίνας από Αγγλία και Ολλανδία σε όσους πολίτες τους επιστρέφουν από ελληνικά νησιά.

Στο μεταξύ η απίστευτη κυβερνητική εμμονή να συνωστιστούν οι μαθητές προμηνύει νέα εκτόξευση κρουσμάτων.

Παράλληλα η κυβερνητική ανικανότητα να δώσει απτή λύση στο μεταναστευτικό άγος οδήγησε στο ντροπιαστικό φιάσκο στη Μόρια.

Την ίδια στιγμή η μίση Αττική κάηκε. Δε λέμε οι άνεμοι ήταν ισχυρότατοι.

Όμως ο... Nick Hard γιατί αυτή τη φορά δεν έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα από το πολυδιαφημισμένο 112 μια μέρα πριν όπως έκανε στις 3/9;

Κάτι που σημαίνει ότι στο νεότευκτο και υπερσύγχρονο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας, που επισκέφθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή προλαμβάνουν κατά το δοκούν.

Μήπως τελικά ο Χαρδαλιάς έχει χάσει τον έλεγχο εξ ου και η αποστασιοποίηση του Τσιόδρα;

Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος.

Ο χρόνος θα δείξει...