«Τσιμουδιά» από τον Ταραντίλη για το φιάσκο στην Κοζάνη
14/01/2021 14:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Τσιμουδιά» από τον Ταραντίλη για το φιάσκο στην Κοζάνη

Τι ΔΕΝ μας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Με αγωνία περίμεναν οι πολίτες την ενημέρωση από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη προκειμένου να ακούσουν κάποια εξήγηση για το φιάσκο στην Κοζάνη.

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για την λανθασμένη καταμέτρηση κρουσμάτων του ΕΟΔΥ, λίγο πριν αποφασιστεί το σκληρό lockdown στην περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης, η κυβέρνηση οφείλει άμεσα μια εξήγηση. Την οποία φυσικά ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος με το αλλαζονικό και υπεροπτικό ύφος, δεν φρόντισε να δώσει.. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η επικοινωνιακή πολιτική του Μητσοτάκη δεν χωράει παραδοχές λαθών παρά μόνο επευφημίες και ναρκισσισμό για όσα στην ουσία δεν έχει πραγματοποιήσει.

Το γνωστό τροπάριο ενώ έχει ζητηθεί παρέμβαση εισαγγελέα

Ο Ταραντίλης αρκέστηκε στο γνωστό τροπάριο. «Τα πάμε καλύτερα σε σχέση με τις άλλες χώρες». Αυτό δήλωσε στη σύντομη ενημέρωση των συντακτών, τη στιγμή που ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, έχει ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα μετά την εγκληματική παράβλεψη και στη συνέχεια ετεροχρονισμένη ενημέρωση για τα 49 κρούσματα του Νοεμβρίου, αφού το γεγονός αποτέλεσε πιθανή αιτία για την μετάδοση του κορωνοϊού από ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι δεν είχαν ενημερωθεί!

Κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλουν, επίσης, ότι οι αρμόδιοι του ΕΟ∆Υ αλλά και οι υπουργοί, παρότι είχαν ενημερωθεί εδώ και καιρό για το μπάχαλο, εκώφευσαν και πλέον προπσαθούν να «πνίξουν» το θέμα, όπως άλλωστε κάνουν με όλες τις έως τώρα παλινωδίες τους.

Εκκωφαντική η σιωπή του κυβερνητικού εκπροσώπου, τον ζήλεψε μέχρι και ο Στέλιος Πέτσας!

Πηγή: newsbreak.gr