Τον "μουτζούρη" παίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με την κατάθεση Φρουζή
08/11/2019 13:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τον "μουτζούρη" παίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με την κατάθεση Φρουζή

Να διασκεδάσουν τις υπόνοιες ότι τινάζουν την προανακριτική επιτροπή στον αέρα επιχειρούν στον ΣΥΡΙΖΑ εξ΄ ού και επιδίδονται στον "μουτζούρη"¨για την κατάθεση του κ. Φρουζή και το ποιος τελικά μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία της Επιτροπής.

Κομματικές πηγές μάλιστα, απαντώντας στις αιτιάσεις κυβερνητικών στελεχών ισχυρίζονται:

1. Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, με πραξικοπηματικό τρόπο ανέβαλαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής και αποχώρησαν για να μην εξεταστεί ο κ. Φρουζής.

Παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή ήταν πλήρης και σε νόμιμη σύνθεση, επέλεξε να κάνει αυτό το σόου και να αποχωρήσει επικαλούμενη μία αντισυνταγματική απόφαση εξαίρεσης, ακριβώς διότι δε θέλει να εξεταστεί ο κ. Φρουζής. Φοβάται τις αποκαλύψεις, όπως φοβόταν και το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης. Δικαίως.

2. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλουν να εξεταστεί ο ισχυρός άνδρας της Novartis, κ. Φρουζής. Και ακόμα και αν εξεταστεί, δε θέλουν να είναι μέσα στην εξέταση και να του απευθύνουν ερωτήσεις ο κ. Τζανακόπουλος, που είναι εξαίρετος νομικός και ο κ. Πολάκης που γνωρίζει όσο κανείς το αντικείμενο του φαρμάκου και το πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος, καθώς έχει στείλει πολλές σχετικές υποθέσεις στη Δικαιοσύνη. Για αυτό το λόγο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με την ανοχή του Προέδρου της Βουλής μεθόδευσαν την παράνομη εξαίρεσή τους από την Επιτροπή.

Στο ίδιο πλαίσιο μάλιστα, αναφέρουν: "Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν που συναγελαζόταν με τον κ. Φρουζή; Όχι. Ήταν στελέχη και βουλευτές της ΝΔ, όπως ο κ. Πλεύρης και πολλοί άλλοι την επίμαχη περίοδο μάλιστα του σκανδάλου".

Πηγή:capital.gr