Τετ α τετ Μητσοτάκη-Σχοινά
19/07/2019 15:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τετ α τετ Μητσοτάκη-Σχοινά

Την πρώτη τους συνάντηση, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου επιτρόπου, είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την τιμή που σου κάνει η πατρίδα”, σημείωσε ο κ. Σχοινάς, αμέσως μετά το τέλος του τετ α τετ. Παράλληλα, εμφανώς συγκινημένος ανέφερε πως αφιέρωσε 30 χρόνια από τη ζωή του σε μια Ευρώπη όπως την φαντάστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και έκανε λόγο για μια ισχυρή Ευρώπη, άγκυρα της Ελλάδας στον κόσμο.

Όσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο, ο κ. Σχοινάς σημείωσε ότι είναι ακόμα νωρίς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει τονίσει πως θα διεκδικήσει έναν αναπτυξιακό τομέα. Αυτός θα μπορούσε να είναι της Γεωργίας, αν και η ταυτόχρονη παρουσία στο Μέγαρο Μαξίμου του κ. Χατζηδάκη "άναψε” τη σεναριολογία και για το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας. Στο κεντρικό στρατηγείο της κυβέρνησης βρέθηκε το μεσημέρι και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Πηγή: capital.gr