Τ. Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές
07/06/2019 12:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Την απόφαση της, ως ένδειξη έμπρακτης μεταμέλειας για την μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στην Βουλή, να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε μέσω του ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναφέρει το ant1news.gr.

"Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα", είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Όπως προσέθεσε, "δυστυχώς, δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές", σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της πίεσης και του σάλου που ξέσπασε για την μετάταξη της κόρης της στην Βουλή.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από την θύελλα που ξέσπασε στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και τις κοινωνικές αντιδράσεις, για το μπαράζ μετατάξεων στην Βουλή υπαλλήλων που είναι φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάτες υπουργών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ή συγγενείς τους, ο Πρωθυπουργός - σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής - "ακύρωσε" το β΄ κύμα των μετατάξεων, που αφορούσε περισσότερες από 30 μετατάξεις.

Πηγή:capital.gr