Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
20/05/2020 21:07
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σχόλιο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, για το μήνυμα του πρωθυπουργού

"Όταν ζητάς από το λαό να πληρώνει φόρους, ενώ δεν έχει έσοδα, είναι σα να λες σε κάποιον που είναι διασωληνωμένος, να σηκωθεί και να τρέξει. Πολλά λόγια, πολλά 'θα', πολλές υποσχέσεις με ημερομηνία λήξεως τις ερχόμενες εκλογές, δηλαδή το Σεπτέμβριο", σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στο μήνυμα του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

"Όσο για την επίκληση των μέτρων των άλλων χωρών, εάν ρίξει μια ματιά ο ίδιος, θα διαπιστώσει ότι η μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη! Το ίδιο ισχύει και την 'γενναία' μείωση προκαταβολή φόρου, που με τη δειλία όμως που έδειξε στο να την ανακοινώσει, μας κάνει να τρέμουμε.

Για τον τουρισμό όχι μόνο δεν είναι κίνητρα τα όσα (ελάχιστα) ανήγγειλε, αλλά φοβόμαστε ότι δεν θα ανοίξει κανένα ξενοδοχείο.

Απλά ο πρωθυπουργός σήμερα αρκέστηκε στο να μεταφέρει τα δυσάρεστα μέτρα που έρχονται μετά το Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά τις εκλογές!

Καλούμε την κυβέρνηση, επειδή δεν έχει σχέδιο να εφαρμόσει το δικό μας. Το κάνει επιλεκτικά και κρυφά, ας το κάνει φανερά και καθολικά", καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ