Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
16/12/2019 15:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε Μητσοτάκη... για το άρθρο του Σημίτη

Άνω- κάτω έχει γίνει από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το άρθρο του Κώστα Σημίτη στα ΝΕΑ, εξαιτίας του οποίου ξέσπασε καβγάς μεταξύ Πολάκη- Μπίστη και "53".

Η Κουμουνδούρου, ως φαίνεται από άτυπο σχόλιό της, όχι μόνον αρνείται να εμπλακεί στον εσωκομματικό "καβγά", προσπαθώντας να τον υποβαθμίσει αλλά επιχειρεί να πετάξει την μπάλα στην απέναντι πλευρά, αποδίδοντας το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού και την επιλογή του τίτλου από τα ΝΕΑ, όπου δημοσιεύτηκε, σε ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών στη ΝΔ.

Εμμέσως πλην σαφώς, η Κουμουνδούρου ισχυρίζεται ότι η επίθεση Σημίτη στον Κ. Καραμανλή, είναι μέρος διελκυστίνδας στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης για την κούρσα της επιλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου σχολιάζει:

"Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει δυστυχώς να εκμεταλλευθεί τα ελληνοτουρκικά για να λύσει τα εσωκομματικά του.

Η επιλογή της εφημερίδας "Τα Νέα" ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη, να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά για να πλήξει έναν άλλον πρώην Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώνει το εν εξελίξει ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με φόντο τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να λύσει τα εσωκομματικά του σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο πέραν των κρίσιμων εθνικών θεμάτων και να μην κάνει το πρόβλημα της ΝΔ πρόβλημα της χώρας.

Την ίδια ώρα η διαρροή των κανόνων εμπλοκής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε όλες τις κυριακάτικες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, δείχνουν δυστυχώς πως η κυβέρνηση εξετάζει μέχρι και μείζονα εθνικά θέματα με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας.

Τα ελληνοτουρκικά αποτελούν πολύ σοβαρό ζήτημα για να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακές πομφόλυγες και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών".

Πηγή: capital.gr