ΣΥΡΙΖΑ: "Ανακωχή" Τσίπρα- Σκουρλέτη για την "ανασυγκρότηση" του ΣΥΡΙΖΑ
22/08/2019 17:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: "Ανακωχή" Τσίπρα- Σκουρλέτη για την "ανασυγκρότηση" του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκεχειρία οδηγήθηκαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Σκουρλέτης μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος και των Μιχάλη Καλογήρου- Αλέξη Χαρίτση, όπου συμφωνήθηκε ο "οδικός χάρτης" του κόμματος για το επόμενο διάστημα.

Κομματικές πηγές μάλιστα επιχειρώντας να χαμηλώσουν τους τόνους και να εκτονωθεί το εσωκομματικό κλίμα έντασης , διαμήνυσαν ότι "Η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της Οργανωτικής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος".

Ανοίγει το κόμμα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές , ο κ. Τσίπρας εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

1. Η Πολιτική Γραμματεία ορίστηκε να συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη. Ομοίως και το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.

2. Στόχος είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Πηγή: capital.gr