Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
19/09/2019 14:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σκουρλέτης: Άθλια επιχείρηση αντιπερισπασμού και ενοχοποίησης του πρώην πρωθυπουργού μέσω NOVARTIS

«Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη σκευωρίας. Καλούμε και προκαλούμε τη ΝΔ, αν θέλει να είναι συνεπής με τις πραγματικές της προθέσεις και οι πραγματικές της προθέσεις είναι να ενοχοποιεί διαρκώς -ως έναν μεγάλο, "colpo grosso", αντιπερισπασμό- τον πρώην πρωθυπουργό, να προτείνει να εξεταστούν όλα τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα». Αυτό δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο OPEN TV.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψηφίσουμε θετικά για κάτι που δεν πιστεύουμε ότι έχει βάση», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, κάτι που, όπως είπε, συνοδεύεται «από την ανοιχτή πρόκληση προς τη Νέα Δημοκρατία, "βάλτε όλα τα ονόματα των 'στημένων' καταθέσεων Βενιζέλου - Σαμαρά"».

Ο γραμματέας της ΚΕ σημείωσε ότι η πρόκληση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση είναι: «Βάλτε, λοιπόν, το σύνολο των ονομάτων. Και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παπαγγελόπουλο, αν θέλετε». «Να γίνει διάλογος, να δούμε τι σημαίνει σκευωρία, τι σημαίνει σκάνδαλο, τι σημαίνει πολιτική ευθύνη, τι σημαίνει διχασμός, τι σημαίνει αντιπερισπασμός για να περάσουν άθλια αντικοινωνικά μέτρα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για προσπάθεια αντιπερισπασμού, τονίζοντας ότι «ενώ έχουμε μια "σκανδαλάρα" που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη, πάμε να δημιουργήσουμε "παράσιτα" μιλώντας για μια δήθεν -κατασκευασμένη- υπόθεση σκευωρίας». Όπως σχολίασε, η ΝΔ κάνει το εξής «τρικ»: «Δημιουργεί "παράσιτα" στην έρευνα του σκανδάλου και χωρίς να παραπέμπει τον πρώην πρωθυπουργό μιλάει μόνο για τον κ. Παπαγγελόπουλο, αλλά για να στοχοποιεί τον Αλέξη Τσίπρα».

Τέλος, μίλησε για τακτική με στοιχεία «του ρεβανσισμού, της τοξικότητας της πολιτικής ζωής», ενώ επισήμανε ότι «βλέπουμε από την πλειοψηφία των ΜΜΕ να ακούγονται οι αναφορές του κ. Αγγελή, αλλά της κ. Τουλουπάκη να μπαίνουν στην άκρη».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ