Προσωπικό της γούρι θεωρεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Άνγκελα
29/08/2019 15:18
Του Μικρού Οδυσσέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσωπικό της γούρι θεωρεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Άνγκελα

Όταν οι “Αψβούργοι” συνάντησαν τους Ανβούργους, όλα κυλούν ήρεμα, απλά & προβλεπόμενα.

Προσωπικό της γούρι θεωρεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό, η Άνγκελα Μέρκελ καθώς ένιωσε πολύ οικεία και δεν εμφάνισε τρέμουλο από τα νεύρα της, όπως με άλλους ξένους ηγέτες.

Τον υποδέχτηκε με στρατιωτικές τιμές, τιμές πρατηρίου δηλαδή, μιας και πάντα μισούσε τα άσκοπα έξοδα.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες θα του εξηγήσει το όνειρο (της) για την ΕΕ, την Ευρωζώνη και τη ζώνη του λυκόφωτος στην οποία κινείται.

Ασφαλείς πληροφορίες φέρουν την καγκελάριο να αισθάνθηκε πολύ παλιοσειρά. Υπενθύμισε στον συνομιλητή της πως όταν ανέλαβε καθήκοντα Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κ. Καραμανλής, οπότε τα έχει δει όλα, έχει συνεργαστεί με πολλούς πικραμένους, αλλά θα θεωρούσε ατυχία να μην υποδεχτεί και το νέο μοντέλο της δυναστείας Μητσοτάκη.

Ήταν ένας από τους τελευταίους πολιτικούς της στόχους.

Από εκεί και πέρα οι συνομιλίες διεξάγονται σε εξαιρετικό κλίμα, με τα επίπεδα υγρασίας να μην υπερβαίνουν το 40% που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές, ενώ η καγκελάριος δήλωσε εντυπωσιασμένη από το άρωμα του.

Άρωμα φρέσκιας νωπής λαϊκής εντολής, άρωμα débutant στη διεθνή σκακιέρα, άρωμα “πελάτη” & συνεργάτη στις βυζαντινές συνωμοσίες εντός Ε.Ε.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι συνομιλίες διεξάγονται επί ίσοις όροις. Και οι δύο έκατσαν σε καρέκλες την ώρα των εθνικών ύμνων.

Στα ενδότερα, τον έκατσε η Άνγκελα στην καρέκλα και τον ψυχανάλυσε.

Ήταν στις καλές της και δεν του έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, ενώ λέγεται πως δεν του έκανε φάλαγγα, ένα αστειάκι που συνηθίζει να κάνει σε ατίθασους ηγέτες ξένων χωρών.

Μάλιστα φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε πως πριν πολλά χρόνια της είχαν πει στο φλιτζάνι, πως την εξουσία τη χάνει, όταν αναλάβει την Ελλάδα νεαρός, με καταγωγή απέναντι από τη Μάνη.

Πηγή: emo.gr