Ποτά Τσίπρα - βουλευτών, με συζήτηση εφ
05/11/2019 14:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποτά Τσίπρα - βουλευτών, με συζήτηση εφ' όλης της ύλης

Για "χαλαρό" ποτό στο Λοκάλι, στου Ψυρρή κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας χθες το βράδυ τους βουλευτές του, όπως μετέδωσε χθες το Capital.gr, επιλέγοντας προορισμό, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε στο μαγαζί λίγο μετά τις 08:30 το βράδυ, ενώ οι πρώτοι βουλευτές είχαν ξεκινήσει να φθάνουν από τις οχτώ. Οι περισσότεροι βουλευτές προτίμησαν λευκό κρασί.

Να διευρύνετε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σε χαλαρό κλίμα, ο κ. Τσίπρας έβγαλε δεκάδες selfie με τους βουλευτές, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους νεοεκλεγέντες.

Κάλεσε μάλιστα όλους τους βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες στις περιφέρειές τους για εγγραφή μελών στην πλατφόρμα isyriza.gr και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεύρυνση του κόμματος.

Κριτική σε ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από όλα τα πηγαδάκια που είχαν σχηματίσει οι βουλευτές. Συζήτησαν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, βάσει των ίδιων πηγών, στις παλινωδίες, όπως τις θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ στο προσφυγικό και την υποκριτική στάση που υιοθέτησε προεκλογικά, η οποία την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις από γαλάζιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, τέλος, στις συζητήσεις και στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό, καθώς από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες διαψεύδονται μία προς μία οι υποσχέσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για ελαφρύνσεις στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη.

Προβληματισμός για Προανακριτική

Σύμφωνα ωστόσο με άλλες πηγές, από την ατζέντα των συζητήσεων στα πηγαδάκια των βουλευτών δεν έλειπαν οι εξελίξεις στην προανακριτική της Novartis, καθώς μόλις λίγη ώρα πριν γινόταν γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε με επιστολή του στον Κώστα Τασούλα ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τους Τζανακόπουλο- Πολάκη στην προανακριτική επιτροπή επιμένοντας ότι είναι παράνομη η εξαίρεσή τους.

pin

Καταγράφηκε, προβληματισμός από ουκ ολίγους, για τη στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ καθόσον... πολακικές μεθόδους δεν εγκρίνουν ουκ ολίγοι βουλευτές και στελέχη του.

Πηγή:capital.gr