Πηγές ΝΔ: Ο Α. Τσίπρας έχει απαντήσει στον εαυτό του για το ντιμπέιτ
25/06/2019 16:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πηγές ΝΔ: Ο Α. Τσίπρας έχει απαντήσει στον εαυτό του για το ντιμπέιτ

Απάντηση στη σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter σχετικά με τη διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ του ιδίου και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνουν πηγές της οδού Πειραιώς.

"Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: "Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας”", σχολιάζουν "γαλάζιες" πηγές, παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο με τη δήλωση του κ. Τσίπρα.

Α. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη: Να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά

"Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;", αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη: "Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας".

Πηγή:capital.gr