Παραιτηθείτε κύριοι!!!
28/12/2021 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτηθείτε κύριοι!!!

Μόλις χθες, η κυβέρνηση δια του υπουργού Υγείας ανακοίνωσε νέα μέτρα με χρονοκαθυστέρηση και εν μέσω απίστευτων παλινωδιών, τα οποία υποτίθεται θα εφαρμόζονταν από τις 3 Ιανουαρίου προς ανάσχεση της επέλασης της «Ο».

Προφανώς, όλοι θα θεώρησαν, τόσο οι πολίτες όσο και οι επαγγελματίες που πλήττονται από τα αποσπασματικά μέτρα, ότι η κυβέρνηση παρά τα ήξεις αφήξεις εδέησε να ελέγξει επιτέλους την κατάσταση και κινείται με χρονοδιάγραμμα.

Φευ... Απίστευτο μπάχαλο και πάλι.

Με τον Πλεύρη, συνεπικουρούμενος αυτή τη φορά από τον Οικονόμου, να προβαίνει σε απανωτές κυβιστήσεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα από αύριο.

Επειδή λέει, αίφνης, ένεκα «Ο», τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν σε ασύλληπτα νούμερα, συνεπώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Και ρωτάμε οι αφελείς: Τότε γιατί βγήκατε χθες και ανακοινώσατε τα μέτρα και δεν περιμένατε να δείτε πως θα εξελιχθούν οι συνθήκες, προτού ρίξετε ακόμη ένα μπουρλότο στην καθημαγμένη από τους χειρισμούς σας ελληνική κοινωνία;

Ρητορικό το ερώτημα, καθότι όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι οι άθλιες υπαναχωρήσεις γίνονται προς προστασία του... παραλίγο Μωυσή.

Ο οποίος βαυκαλιζόμενος ότι τα εμβόλια αποτελούν πανάκεια άφησε τη χώρα ανοχύρωτη και τώρα δεν βρίσκει λαγούμι να κρυφτεί με 20.000 νεκρούς στην πλάτη του.

Και με άδειες τις τσέπες καθώς πια λεφτά δεν υπάρχουν για να υποδύεται τον χουβαρντά, σημειώνοντας μαύρες θανατηφόρες πρωτιές στην Ευρώπη από εκεί που ήταν το ίνδαλμά της, κάθιδρος από την οργή των πολιτών που όλο και εντείνεται, προσπαθεί να τρενάρει την επιβολή νέου (έστω ιδιότυπου) lockdown.

Δυστυχώς αποτύχατε παταγωδώς κύριε Μητσοτάκη.

Σας το είπαμε και χθες. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας μήπως και γλυτώσει τα χειρότερα.

Η κυβερνητική ανικανότητα φλερτάρει πάλι με το lockdown - Μονόδρομος πλέον οι κάλπες

Παραιτηθείτε λοιπόν, μαζί σας και οι… άριστοι, διότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο θανατικό.

Ίσως ο καθαρός αέρας του Ζαγορίου (σε αδιανόητα επίπεδα η πρωθυπουργική ανεμελιά) να ξεθολώσει τη σκέψη σας και να πράξετε πάραυτα τα δέοντα.