Οι τούρκοι επιβουλεύονται την Θράκη!
19/01/2021 19:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι τούρκοι επιβουλεύονται την Θράκη!

Η επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στο Νίκο Δένδια αποκαλύπτει τις προθέσεις τους!

Η επίθεση που εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών πριν από λίγα λεπτά κατά του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, αποκαλύπτει επακριβώς τις προθέσεις της Τουρκίας αναφορικά με τον υποτιθέμενο διάλογο που θα διαμειφθεί στις διερευνητικές επαφές.

Όσοι επιμένουν να τρέφουν αυταπάτες πως η Ελλάδα θα θέσει την ατζέντα βάσει των κόκκινων γραμμών, καλύτερα να μην προσέλθουν καθόλου στις διερευνητικές επαφές.

Όσοι νομίζουν ότι οι διερευνητικές επαφές θα περιοριστούν στην νησιωτική υφαλοκρηπίδα, όπως θέλει η Ελλάδα, κάνουν λάθος.

Ή αναφορά του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών στις δήθεν αποφάσεις του ευρωπαϊκού δικαστηρίου αναφορικά με την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, στην οποία αποδίδει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται «τουρκική», δείχνει ακριβώς τι επιδιώκει η Τουρκία. Η Τουρκία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη για να εγείρει θέμα αυτονομίας! Και μάλιστα ακόμα θα πατήσεις το γεγονός ότι τα δικαιώματα των μουσουλμάνων δήθεν καταπατώνται, ώστε να παρουσιαστεί ως εγγυήτρια δύναμη. Ό,τι ακριβώς έκανε στην Συρία.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν θα γίνει αύριο το πρωί, αλλά μέσω των διερευνητικών θα επιχειρήσει να ρίξει τον σπόρο και να δημιουργήσει θέμα. Θέμα που μπορεί να το εκμεταλλευτεί ακόμα και μετά από 30 ή 40 χρόνια, όπως μεθοδικά έκανε και στην Συρία. Όπως έκανε και στην Κύπρο. Γιατί αυτό ακριβώς κάνει η Τουρκία.

Να μιλάει όμως υπουργεία για τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, είναι τουλάχιστον κωμικό και εξοργιστικό. Εάν η Τουρκία δέχεται τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, ας αποχωρήσει τότε άμεσα από την Κύπρο, ας τραβήξει πίσω στρατεύματα και εποίκους κι ας επιστρέψει τις περιουσίες των κυπρίων που έχει κλέψει.

Ευρωπαϊκό δικαστήριο όμως υπάρχει για την Κύπρο εκεί που την βολεύει. Εμείς δεν πρέπει να της δώσουμε το δικαίωμα.

Πηγή: newsbreak.gr