Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ξεκαθάρισε ο Μητσοτάκης – Όρκο όμως παίρνει;
04/06/2021 22:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ξεκαθάρισε ο Μητσοτάκης – Όρκο όμως παίρνει;

Προανήγγειλε και το 14ο Συνέδριο του κόμματος για τον Δεκέμβριο - Σχόλιο όλο νόημα για τη μορφή και την προσέλευση που θα επιλέξει!

Στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας μίλησε οΚυριάκος Μητσοτάκης και δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

«Το έχω πει και το εννοώ οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Η Κυβέρνηση, σήμερα, έχει πολύ σημαντική αποδοχή και αντοχή. Έχει μία αναγνώριση που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας καθησυχάζει, γιατί όσο σημειώνονται επιτυχίες τόσο πολλαπλασιάζονται και οι προσδοκίες. Και τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ήταν τόσο πυκνά σε αποτελέσματα που οι πολίτες τα θεωρούν περίπου δεδομένα και έτσι επιτεύγματα πρόσφατα μπορεί να φαντάζουν ήδη μακρινά και φυσικά οι προσδοκίες των πολιτών συνέχεια αυξάνονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο 14ο συνέδριο του κόμματοςπου θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021: «Το Συνέδριο αυτό εξάλλου είναι και εκλογικό, αλλά είναι ένα Συνέδριο το οποίο συμπίπτει και με την εμβληματική χρονιά των 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και φυσικά με τα 40 χρόνια από την είσοδο της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, μεγάλη παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Οπότε υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να πιεστούμε όλοι έτσι ώστε το Συνέδριο, με τη μορφή που θα επιλέξουμε και με την προσέλευση που εμείς θα καθορίσουμε, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνθήκες εκείνης της εποχής, να διεξαχθεί πάντως στα μέσα Δεκεμβρίου, όπως έτσι έχουμε κάνει, κάναμε πάντα πριν τον κορωνοϊό, να κρατήσουμε αυτήν την παράδοση ζωντανή».

Πηγή: newsbreak.gr