Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
09/07/2021 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Άγιος και ο πεθαμένος Μπαμπούλας...

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών μητσοτακικής διακυβέρνησης, οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι, προφανώς για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους, εμφάνισαν τον Μητσοτάκη ως τον Άγιο (μανία με αυτές τις βαρύγδουπες παρομοιώσεις), που απάλλαξε την Ελλάδα από τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.

... Φανταστείτε, μας είπαν, να έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κορονοκρίση, τον σουλτάνο και τους ψεκασμένους με τους συριζαίους στο τιμόνι της χώρας.

Σπουδαίο επιχείρημα.

Ενδεχομένως μέσα στο πάθος τους να στηρίξουν το αφεντικό, δεν αντιλήφθηκαν οι δόλιοι, ότι ο δράκος του ΣΥΡΙΖΑ ψόφησε το ’19.

Άρα δεν δύναται να φοβερίζεις τον λαό με έναν εχθρό, που παρά τις απέλπιδες προσπάθειες δεν μπορεί να αναστηθεί, γιατί θα σπάσεις τα μούτρα σου.

Ποτέ, τουλάχιστον στη μεταπολίτευση, κανένας ηγέτης δεν επανεξελέγη με το ίδιο αφήγημα.

Συνεπώς, καλύτερα να προτείνουν στον... Άγιο να αλλάξει τακτική και να σταματήσει να απειλεί τον κόσμο με τον πεθαμένο μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφορετικά η κάλπη δεν θα βγάλει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αντίθετα, αυτά θα έρθουν μόνο αν πείσει τον λαό ότι δεν τον κορόιδεψε το ’19 κι ότι επί της ουσίας δεν είναι ένας Τσίπρας με γραβάτα.

Εκεί θα φανεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Μπορεί ας πούμε να αιτιολογήσει πειστικά τις κωλοτούμπες στο Σκοπιανό;

Ή τα αλισβερίσια με τον Σουλτάνο που οδηγούν στις Πρέσπες του Αιγαίου, ενώ οι οπλάδες (μόνο;) ετοιμάζονται να αυξήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους;

Ή το διαβόητο μπόλιασμα με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο για να λύσει το δημογραφικό;

Ή την εκμετάλλευση της κορονοκρίσης προς επιτάχυνση του περιβόητου Great Reset για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι;

Ή τη μετατροπή της χώρας σε άντρο της ολιγαρχίας και των λοιπών μετακλητών ημετέρων, κολαούζων, αυλοκολάκων, προπαγανδιστών, μπας και καταφέρει να εγκαθιδρύσει τη μητσοτακική δυστοπία;

Ή τη λεηλασία της παράταξης από τα ορφανά του αρχιερέα της διαπλοκής και από εκπροσώπους προβληματικών μειοψηφιών, ευελπιστώντας ότι έτσι θα δημιουργηθεί ο απαραίτητος μητσοτακικός πόλος εξουσίας μήπως και στεριώσει το καθεστώς;

Ή τον διχασμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη, για να υποδύεται τον διαιτητή... στον δρόμο για τη χούντα;

Κατόπιν των παραπάνω, εικάζουμε ότι τα επόμενα αγιογραφήματα θα κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση.