Να φύγει ο Μαυρωτάς ΤΩΡΑ!
19/07/2019 14:09
Του ETC
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να φύγει ο Μαυρωτάς ΤΩΡΑ!

Δεν μπορεί ο άνθρωπος που επέτρεψε την προδοσία της Μακεδονίας να επιβραβεύεται.

Δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία άλλους αντεθνικούς στην εξουσία.

Η επιλογή Μαυρωτά ενδυναμώνει πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι εκθέτει την προεκλογική στάση της ΝΔ στην Συμφωνία των Πρεσπών ως προσχηματική.

Ο αγώνας για την κατοχύρωση της μακεδονικής κληρονομιάς αρχίζει τώρα, έστω και στα στενά περιθώρια που μας άφησε η καταστροφική πολιτική του Κοτζιά.

Αρκεί να καταδειχθεί ότι ο λαός δεν ρίχνει νερό στο κρασί του, όταν θίγονται τα εθνικά του δίκαια, και δεν συγχωρεί τους εκπροσώπους του ενδοτισμού.

Το σημαντικότερο ζήτημα αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα είναι η αναγέννηση του πατριωτισμού, στην μεν διοίκηση ως πρόταγμα εθνικής θωράκισης (διπλωματικής, αμυντικής, παραγωγικής), στην δε κοινωνία ως κατεύθυνση παιδείας, πολιτισμού και δημογραφικής ανάκαμψης.

Αυτό είναι που περιμένουμε από την παρούσα κυβέρνηση -όλα τα άλλα ζητήματα θα μπουν σε έναν δρόμο, αν η Ελλάδα ανακτήσει κάποια ικανοποιητική γεωπολιτική ισχύ.

Η τόνωση της εθνικής συνείδησης αποτελεί συντελεστή ισχύος για ένα έθνος γιατί διαμορφώνει εθνικούς στόχους οι οποίοι κινητοποιούν αναγκαστικά και τον πολιτικό κόσμο.

Τότε μόνον θα μπορέσουν να αμβλυνθούν και οι επιμέρους κοινωνικές αντιθέσεις.