Μυλωνάκης: Να συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών
20/07/2019 23:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μυλωνάκης: Να συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών

Κάλεσμα στους βουλευτές των κομμάτων που αντιτάχθηκαν στην Συμφωνία των Πρεσπών να συνυπογράψουν με την Ελληνική Λύση πρόταση για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής, απηύθυνε ο βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης.

"Προκάλεσε" ιδιαιτέρως τους Μακεδόνες βουλευτές που δεν συμφωνούν με "την κατάπτυστη εγκληματική Συμφωνία" να καταθέσουν από κοινού με την Ελληνική Λύση πρόταση "για να στείλουμε όλοι μαζί τον κ. Κοτζιά σε Εξεταστική Επιτροπή και να δούμε αν έχει διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας". Όπως είπε πρόκειται για μια Συμφωνία που ο ελληνικός λαός δεν την αναγνωρίζει ούτως ή άλλως όπως και το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου που δεν θα δεχθεί ποτέ την ονομασία "Μακεδονία" με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Ο κ. Μυλωνάκης κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής ότι "έκρυψε στα συρτάρια" την μήνυση που κατέθεσαν οι παμμακεδονικές ενώσεις και ενημέρωσε ότι το κόμμα του έχει καταθέσει στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας. Επίσης ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας να απαντήσει αν αναγνωρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών διότι - όπως είπε - η κυβέρνηση της ΝΔ ως αντιπολίτευση μιλούσε για κάκιστη Συμφωνία.

"Μην μας πουν τώρα ότι είναι πολιτικό το ζήτημα γιατί εμείς θα τους πούμε ότι δεν είναι καθόλου πολιτικό το ζήτημα, είναι εθνικό", είπε και απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της ΝΔ διερωτήθηκε: "Μήπως αρχίζουμε πάλι να κάνουμε κωλοτούμπες; Γιατί λέγατε ότι θα διαπραγματευθείτε, θα πείτε ταυτότητα γλώσσα".

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ