Μητσοτάκης στο CNBC: Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη
08/07/2019 10:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης στο CNBC: Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη

Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο CNBC μετά από την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Μιλώντας στο CNBC και στη δημοσιογράφο Silvia Amaro, ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως "είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα. Επίσης, η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να περάσει το όριο του 3%, που είναι μια σημαντική νίκη για την ελληνική δημοκρατία", τόνισε.

"Και είμαι πολύ υπερήφανος που ανέλαβε ένα κόμμα στο 28% στις τελευταίες εκλογές και το ανέβασε σχεδόν στο 40%. Πήραμε την αυτοδυναμία η οποία για πολλούς ανθρώπους θεωρούνταν αδιανόητη πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια πραγματικά ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα, και αυτό είναι που έχω υποσχεθεί να κάνω και αυτό θα κάνω", πρόσθεσε.

Δήλωσε ακόμη μιλώντας στο CNBC, ότι η νέα κυβέρνηση "θα ανακοινωθεί αύριο (σήμερα), επομένως σας ζητάω να κάνετε υπομονή για το ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών ο οποίος θα ορκιστεί την Τρίτη, το πρώτο υπουργικό συμβούλιο θα είναι την Τετάρτη και η δουλειά αρχίζει από αύριο (Δευτέρα) το πρωί".

Πηγή:capital.gr