Μέχρι τέλους...
27/06/2020 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέχρι τέλους...

Η κατάρρευση της σκευωρίας της Novartis δεν είναι απλώς μια δικαίωση για τον Αντώνη Σαμαρά.

Αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο των εχθρών του. Ήτοι, την εξόντωση της μοναδικής ισχυρής πατριωτικής φωνής, ώστε να μην αποτελεί εμπόδιο στα εθνομηδενιστικά πλάνα τους.

Θα θυμάστε φυσικά ότι η σκευωρία της Novartis ήταν η έσχατη απεγνωσμένη κίνηση των εχθρών του για να τον αφανίσουν.

Είχε προηγηθεί το εσωτερικό πραξικόπημα στη Νέα Δημοκρατία από τους υποτιθέμενους «ιδιοκτήτες» του κόμματος, με αποτέλεσμα να τον κοντύνουν εκλογικά.

Κατόπιν, ακολούθησε η προβοκάτσια τους με τους δήθεν χρηματισμούς βουλευτών, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να πέσει η κυβέρνησή του.

Έπειτα, ακολούθησε νέο εσωτερικό πραξικόπημα, με τους «ιδιοκτήτες» να συμμαχούν με τον εχθρό για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνεχεία γνωστή.

Συγκυβέρνηση των «ιδιοκτητών» με τον εχθρό, ξεπούλημα της Ελλάδας και στήσιμο της σκευωρίας της Novartis για να κλείσουν το στόμα στον τελευταίο Έλληνα πολιτικό που απειλούσε την μειοδοσία τους.

Αυτός όμως στύλωσε τα πόδια του, έπεισε τον Μητσοτάκη να σηκώσει την σημαία ψηλά και για μια ακόμη φορά κράτησε την Ελλάδα όρθια, συντρίβοντάς τους.

Οι απώλειες για την πατρίδα εντούτοις ήταν μεγάλες. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι αν δεν έφευγαν θα ήταν ακόμη μεγαλύτερες.

Έτσι, επιτεύχθηκε η πρώτη νίκη, που εξασφάλισε την σωτηρία της πατρίδας.

Η δεύτερη ήταν η προχθεσινή. Ο κόλαφος δηλαδή στις παρακρατικές μεθόδους των αριστεροδεξιών συνδαιτυμόνων.

Που του λύνουν πλέον τα χέρια να βάλει πλάτη και πάλι για την σωτηρία της πατρίδας.

Βλέπετε, ο Μητσοτάκης υπέστειλε την σημαία του πατριωτισμού, με τα σύννεφα του εθνομηδενισμού να πυκνώνουν εκ νέου πάνω από την Ελλάδα.

Προφανώς, οι απόψεις της πρωθυπουργικής αδελφής και λοιπών οπαδών της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα, του έχουν θολώσει το μυαλό.

Ξεχνώντας την νίκη που του έδωσε η γραμμή Σαμαρά για την Μακεδονία μας.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Σαμαράς θα κάνει τα πάντα για να του την θυμίσει.

Μέχρι τέλους...

Ατάκα, που όπως αποδείχθηκε... τιμά δεόντως!!!