Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
12/09/2021 21:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΜέΡΑ25 για συνέντευξη πρωθυπουργού: Εικόνα κίβδηλης ευημερίας με ψέματα, στημένες ερωτήσεις και αόριστες υποσχέσεις

Το ΜέΡΑ 25 σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι για δυόμιση ώρες προσπάθησε να δημιουργήσει «μια εικόνα κίβδηλης ευημερίας με ψέματα, επικοινωνία, στημένες ερωτήσεις και αόριστες υποσχέσεις, απλά απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από κάθε κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα».

ΜέΡΑ25: Ρήξη η μόνη απάντηση στην κρίση

Ο πρωθυπουργός, προσθέτει το ΜέΡΑ 25, «όχι μόνο έχει παγιδευτεί στην αλαζονεία της εξουσίας, αλλά την επιδεικνύει με καμάρι κάθε δημόσια εμφάνιση του στο ασφαλές δημοσιογραφικό περιβάλλον της λίστας Πέτσα και πολύ μακριά βέβαια από την οργή του κόσμου, η οποία πλέον ξεχειλίζει και κατακλύζει κάθε του βήμα».

«Κύριε Μητσοτάκη», σημειώνει το ΜέΡΑ 25, «δεν αποζητάτε καμία κοινωνική και πολιτική συναίνεση. Συνενόχους στα εγκλήματά σας αποζητάτε και αυτούς δεν θα τους βρείτε παρά μόνο στα εταιράκια σας του μνημονιακού τόξου που αντί για την ρήξη με τις μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης της πλειοψηφίας, αναλώνονται σε διαχειριστικού τύπου κριτική» και προσθέτει:

«Έχετε στοχοποιήσει εσείς προσωπικά και η Κυβέρνησή σας, η Μητσοτάκης Α.Ε. την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες με τις πολιτικές που εφαρμόζετε και τα δήθεν μέτρα που εξαγγείλατε για την στήριξη τους δεν θα αντιστρέψουν την μεγάλη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την μόνη σας έγνοια, να υπηρετείτε την τρόικα και να ενισχύετε διαρκώς, με κάθε μέσο και τρόπο τα αρπακτικά παράσιτα που εκπροσωπείτε».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ