Κυριάκο πες αλεύρι, ο Σεμπάστιαν σε γυρεύει...
11/10/2021 13:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυριάκο πες αλεύρι, ο Σεμπάστιαν σε γυρεύει...

Μόλις για ένα εκατομμυριάκι, που δόθηκε σε ΜΜΕ για να τον λιβανίζουν και για στήσιμο δημοσκοπήσεων προς άγρα ψήφων, ο Κουρτς κατόπιν της έρευνας που ξεκίνησε η εισαγγελία διαφθοράς και του σάλου που προκλήθηκε αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ο λόγος απλός. Η Αυστρία είναι ευνομούμενο κράτος, που σημαίνει ότι το σύστημα δεν δύναται να λειτουργήσει διαφορετικά αν θέλει να παραμείνει σε αυτό το στάτους κβο, ώστε να μην μετατραπεί σε διεφθαρμένη μπανανία όπως η Ελλάδα.

Όπου ο... παραλίγο Μωυσής έχει δώσει πάνω από 50 εκατομμύρια σε ΜΜΕ για να τον λιβανίζουν, προπαγανδίζοντας ταυτόχρονα τα fake ευρήματα... βορειοκορεατικών δημοσκοπήσεων, και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.

Δυστυχώς όμως η μητσοτακική σαπίλα δεν σταματάει στη χειραγώγηση των media.

Αλλά διαχέεται σε όλους τους τομείς του κράτους.

Το οποίο οι... άριστοι επιχειρούν να αλώσουν συντονισμένα εδώ και δυο χρόνια μέσω διορισμών μετακλητών, κομματικών κλακαδόρων και λοιπών κολαούζων-αυλικών, προς εγκαθίδρυση του μαύρου καθεστώτος που ορέγονται.

Προχωρώντας στο μεταξύ στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων τα οποία κάνουν πάρτυ με τις κρατικές επιδοτήσεις που παίρνουν ένεκα... βολικού covid, ενώ κλείνουν το μάτι στους γνωστούς-άγνωστους νταβατζήδες υποσχόμενοι να μοιράσουν δίκαια την... πράσινη πίτα του αναπτυξιακού ταμείου, για να εξασφαλίσουν την… αέναη στήριξή τους από τα ΜΜΕ που ήδη έχουν μπουκώσει με χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου.

Με κορυφαία υπόθεση διαφθοράς το τρίγωνο διαπλοκής που είχε αποκαλύψει ο Αργύρης Ντινόπουλος (βλέπε: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι ανεμογεννήτριες και ο Γεραπετρίτης) τον περασμένο Αύγουστο, όταν καιγόταν η μισή Ελλάδα από την… επιτελική ανικανότητα, η οποία κυριολεκτικά θάφτηκε λες και αναφερόταν στον περιπτερά της γειτονιάς.

Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί στην Αυστρία αν ο αντίστοιχος Ντινόπουλος είχε προβεί σε ανάλογη αποκάλυψη.

Άραγε, υπάρχουν εισαγγελείς στην Ελλάδα; Έστω για το διάτρητο πόθεν έσχες.

Σε κάθε περίπτωση, αν κρίνουμε από την επίθεση του Τσίπρα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την παραίτηση Κουρτς προς επίρρωση των ισχυρισμών του σχετικά με τη μητσοτακική διαφθορά, την αντίδραση της κυβέρνησης και την αναμενόμενη σφοδρή με εκατέρωθεν πυρά συνέχεια, στο τέλος ίσως να υπάρξουν...