Ξέσπασμα Κακλαμάνη κατά Πατέλη: «Δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί»
10/05/2021 15:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξέσπασμα Κακλαμάνη κατά Πατέλη: «Δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί»

«Ο Αλέξης Πατέλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία με όσα είπε»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και έμπειρο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, στράφηκε κατά του Αλέξη Πατέλη και τα όσα είπε για τα διδακτορικά, λέγοντας ότι οι τεχνοκράτες «δεν μπορούν να κάνουν την πατάτα» και μετά να λένε «συγγνώμη», ενώ από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι «ο Αλέξης Πατέλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία με όσα είπε».

Διαβάστε ακόμα: Ο Πατέλης τα έβαλε με όσους κάνουν διδακτορικά! Τα «άκουσε» για τα καλά και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

«Όλοι οι τεχνοκράτες, που ένας πρωθυπουργός τους τιμά με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί. Γιατί ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί» είπε ο κ. Κακλαμάνης και διευκρίνισε ότι «ο Αλέξης Πατέλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία με όσα είπε».

Διαβάστε ακόμα: Αλέξη Πατέλη, PhD δεν θέλει!

«Εκτιμώ ότι ο κ. Πατέλης κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Έχω όμως να απαντήσω στον κάθε κ. Πατέλη, ότι η δική μου διδακτορική διατριβή μου πήρε 3,5 χρόνια. Αλλά δεν καθόμουν να κάνω τη διατριβή σπίτι μου, δούλευα και στο νοσοκομείο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Mega.

Πηγή: newsbreak.gr