Κικίλιας: Η πάταξη του παραεμπορίου στην Αθήνα, προϋπόθεση για την ανόρθωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
26/06/2019 15:49
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κικίλιας: Η πάταξη του παραεμπορίου στην Αθήνα, προϋπόθεση για την ανόρθωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

«Η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι αναγκαία για όλους τους Έλληνες και ειδικά για τη μεσαία τάξη, που τη διέλυσαν ο κ. Τσίπρας με τον κ. Τσακαλώτο με τη διχαστική και ταξική πολιτική τους», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως η πάταξη του παραεμπορίου στην Αθήνα αποτελεί προϋπόθεση για την ανόρθωση της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha» ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε πως, με την υπερφορολόγηση που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι έμποροι έχουν συνέταιρο το κράτος. «Είναι αυτοί που με συνέπεια πληρώνουν τους φόρους τους και βλέπουν, παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια, να συρρικνώνονται διαρκώς τα εισοδήματά τους. Είναι οι ίδιοι που υφίστανται στις τσέπες τους την τεράστια πληγή του παραεμπορίου, η οποία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία φτάνει τα 20 δισ. τζίρο ετησίως. Η πάταξη του παραεμπορίου είναι προϋπόθεση για την ανόρθωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης. Η κυβέρνηση τούς τσάκισε για να δημιουργήσει υπερπλεόνασμα και να το διαθέσει σε κομματικούς εγκάθετους», είπε, προσθέτοντας πως στη ΝΔ μιλούν ακόμα για ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα επενδύσεων που θα φέρει νέες ποιοτικές δουλειές για τους νέους μας και θα βοηθήσει την αγορά να ξανακινηθεί.

Τονίζοντας την ανάγκη της επαναφοράς της τάξης και της ασφάλειας στις γειτονιές, ο κ. Κικίλιας είπε πως το 2014, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, «είχαμε τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας της τελευταίας δεκαετίας και πρόσθεσε: «Συλλάβαμε τρομοκράτες και καθαρίσαμε το κέντρο της Αθήνας και όλη τη χώρα. Τα πήγαμε περίφημα στο προσφυγικό/μεταναστευτικό και είχαμε έκρηξη του τουρισμού. Είχαμε μια εξαιρετική περίοδο πυροπροστασίας, εφαρμόζοντας ένα καλά καταρτισμένο σχέδιο. Και μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έφερε το νόμο Παρασκευόπουλου, με τον οποίο αποφυλακίστηκαν ποινικοί, τρομοκράτες, εγκληματίες, καταχραστές του Δημοσίου και ως τελευταίο νομοθέτημα μάς αφήνει έναν Ποινικό Κώδικα που κάνει πλημμέλημα την κατοχή εκρηκτικών υλών και κακούργημα μόνο τη χρήση τους.

«Οι Ρουβίκωνες και οι αναρχικοί έχουν ξεφτιλίσει το κράτος», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας για γενικό αίσθημα ανασφάλειας στη χώρα. «Οι συνοικίες της Αθήνας έχουν υποστεί τεράστια φθορά από τις αποτυχημένες και ιδεοληπτικές πολιτικές του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Η ασφάλεια είναι ένα αγαθό που διέπει οριζόντια την ελληνική κοινωνία, είναι προϋπόθεση της ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Είναι αγαθό που δικαιούνται όλοι οι πολίτες, αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί», είπε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ