Κεφαλογιάννη: Η αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, είναι κρίσιμη για την πορεία της χώρας
29/06/2019 14:37
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κεφαλογιάννη: Η αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, είναι κρίσιμη για την πορεία της χώρας

«Η αυτοδυναμία δεν είναι μονόδρομος για την ΝΔ, είναι μονόδρομος για το καλό της χώρας», τονίζει η υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Η πρώην υπουργός Τουρισμού και Τομεάρχης Πολιτισμού ΝΔ, χαρακτηρίζει την αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, «κρίσιμη για την πορεία της χώρας», καθώς υπάρχει σειρά ανοικτών μετώπων: Οικονομία, Κοινωνία, Ασφάλεια και απαιτείται, όπως επισημαίνει, «μια ισχυρή εντολή στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ ώστε να ριχτεί απερίσπαστη στην προσπάθεια αναγέννησης της Ελλάδας και προστασίας των συμφερόντων της.

Ερωτηθείσα εάν είναι εφικτές οι «γενναίες μειώσεις φόρων που υπόσχεται η ΝΔ», η κ. Κεφαλογιάννη δηλώνει ότι το Πρόγραμμα του Κόμματος είναι αυστηρά κοστολογημένο με βάση τα στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού που δίνει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προσθέτοντας: «Βάσει αυτών θα πορευτούμε με στόχο να ενισχύσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας». Επίσης εκφράζει την πεποίθηση πως μετά της εκλογές θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην Οικονομία, όπως «άλλωστε δείχνουν και οι αντιδράσεις των αγορών».

Αναφορικά με την υπόθεση «NOVARTIS» και τις τελευταίες εξελίξεις, η κ. Κεφαλογιάννη εκτιμά ότι αυτές «προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τις σκοπιμότητες μετατροπής ενός σκανδάλου που αφορά τον ιατροφαρμακευτικό κλάδο και διερευνάται σε πολλές χώρες, σε εργαλείο σπίλωσης και εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων».

Ξεκαθαρίζει ότι «όλα θα βγουν στο φως» συμπληρώνοντας ότι «η νέα Βουλή θα κληθεί να εξετάσει και τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει για το θέμα οι κκ Σαμαράς, Βενιζέλος και Αβραμόπουλος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ