Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
14/10/2019 14:19
Του Gnik
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μόνη... έγνοια της ΝΔ

Το μόνο που ενδιαφέρει την ΝΔ είναι η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού.

Δηλαδή επειδή προβλέπει μάλλον ότι το εγχώριο εκλογικό σώμα θα της γυρίσει την πλάτη, προσπαθεί να βρει... άλλο εκλογικό σώμα.

Κατά τα άλλα η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα εξισορροπηθεί από την αύξηση των αντικειμενικών αξιών και την επιβολή ΕΝΦΙΑ και στα αγροτεμάχια.

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα φέρει κάποιες μικρές αυξήσεις σε αυτούς που έχουν περισσότερα χρόνια και μεγαλύτερες μειώσεις σε αυτούς που έχουν λιγότερα (το Ελληνικό κράτος ποτέ δεν ελαφρύνει τους υπηκόους του ως γνωστόν).

Το φορολογικό νομοσχέδιο ουδόλως ελάφρυνε την μεσαία τάξη (που το είχαμε κάνει σημαία επί Τσίπρα) γιατί 1% μείωση στο 37% και 45% αντίστοιχα μάλλον σε δούλεμα φέρνει.

Οι λαθρομετανάστες αυξάνονται και πληθύνονται και μάλιστα τους διασπείρουμε σε όλη την Ελλάδα (ούτως ώστε να δουν όλοι τι εστί βερίκοκο), και οι μπάχαλοι συνεχίζουν το... θεάρεστο έργο τους (ναι αλλά βγάλαμε το προκατασκευασμένο από τα Εξάρχεια).

Τα επιδοματάκια συνεχίζουν όπως επί Σύριζα (ετοιμαζόμαστε τα Χριστούγεννα να δώσουμε στις ευπαθείς ομάδες).

H... ανάπτυξη μάλλον κόλλησε στα σύνορα.

Τώρα αν ρωτήσω γιατί χτυπιόταν από το 2015 η ΝΔ για εκλογές φαντάζομαι ότι οι... γνωστοί άγνωστοι θα μου επιτεθούν γιατί... είμαι Συριζαίος.