Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
17/05/2020 13:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για «επιλεκτική επέμβαση» στις πλατείες όπου συγκεντρώνεται κόσμος κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει συγκεντρώσεις κόσμου στις πλατείες, κάνοντας λόγο για «επιλεκτική επέμβαση» διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης σε σημερινή δήλωσή του.

Ειδικότερα ο κ. Κριθαρίδης στη δήλωσή του τονίζει ότι «η Κυβέρνηση συνεχίζει το σχέδιο της επιλεκτικής επέμβασης στις πλατείες, λίγες μόνο ημέρες μετά την φιέστα του κ. Μπακογιάννη στην Ομόνοια με πληθώρα κόσμου που πέρασε αδιάφορη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη». Προσθέτει ότι «δυνάμεις της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ έκαναν χθες νέα επίθεση καταστολής και ωμής βίας στην πλατεία αυτή τη φορά της Καλλιθέας στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου υπήρχαν συγκεντρωμένοι νέοι άνθρωποι».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 σημειώνει ότι «με εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ξυλοδαρμούς και ανθρωποκυνηγητό αντιμετώπισε για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση νέους ανθρώπους που δεν βρέθηκαν σε μια πλατεία για να χειροκροτήσουν τα εγκαίνια ενός σιντριβανιού, προσπαθώντας με προληπτική καταστολή να προλάβει τις αντιδράσεις στα όσα αντιλαϊκά ήδη μεθοδεύει με το 5ο μνημόνιο».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ