Έρχονται πιο κοντά τα μέτρα για την «Ο»
28/12/2021 13:06
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έρχονται πιο κοντά τα μέτρα για την «Ο»

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Ελάχιστη η απουσία του πρωθυπουργού από το Μαξίμου τα δυόμισι χρόνια - Άκομψος και προσβλητικός ο τρόπος του Ηλία Μόσιαλου"

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ισχύσουν νωρίτερα από τις 3 Ιανουαρίου, τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πρόσθεσε ότι αύριο θα συνεδριάσει η επιτροπή των επιστημόνων, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει σχεδιασμός ή εισήγηση για περισσότερα μέτρα ή να μην ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα.

Αναφέρθηκε στις «διακοπές πρωθυπουργού» και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός αναχώρησε χθες από την Αθήνα και θα επιστρέψει αύριο». Χαρακτήρισε ανάξια σχολιασμού την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι ελάχιστες ήταν οι ημέρες που ο πρωθυπουργός απουσίαζε από το Μέγαρο Μαξίμου στα δύο χρόνια της πρωθυπουργίας του.

Αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Ηλία Μόσιαλο λέγοντας: «Ο κ. Μόσιαλος εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου, η προσωπική άποψη είναι κατοχυρωμένη ακόμη και αν ο τρόπος είναι άκομψος ή ακόμη και προσβλητικός. Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις προσωπικές απόψεις στο πλαίσιο του ιδιωτικού βίου». Ωστόσο δεν απάντησε αν ο κ. Μόσιαλος θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς.