Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη και Γεννηματά
26/06/2019 22:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη και Γεννηματά

Διμέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Δραπετσώνα όπου πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε για δεύτερη συνεχή ημέρα στην επίθεση προς τον Κ. Μητσοτάκη για την αναφορά του ότι εάν δεν κερδίσει αυτοδυναμία η ΝΔ θα πάμε σε επαναληπτικές εκλογές.

"Τι μας λέει τώρα ο κατά τα άλλα βέβαιος νικητής.

Ότι αν δεν του δώσει, λέει, ο λαός τη νίκη και μάλιστα όχι απλά τη νίκη αλλά και τη λευκή επιταγή, τότε θα πεισμώσει τόσο πολύ και από το πολύ το πείσμα θα πυροβολήσει τα ίδια του τα πόδια.

Και θα έχουμε λέει και άλλες εκλογές με απλή αναλογική.

Και για να γίνει και το παραμύθι πιο ενδιαφέρον, θα τις κάνουμε λέει μέσα στο Δεκαπενταύγουστο", είπε και πρόσθεσε:

"Τι θέλει να μας πει όμως ο κος Μητσοτάκης με αυτό το παραμύθι με τον πέτσινο Δράκο;

Ότι αν δεν του δώσει ο λαός λευκή επιταγή τότε αυτός θα προτιμήσει, ακόμη κι αν νικήσει να δώσει πίσω τις 50 έδρες που δίνει ο παρόντας εκλογικός νόμος.

Το Δεύτερο είναι ότι έχει γραμμένο στα παλιότερα των υποδημάτων του όλο το προηγούμενο αφήγημά του προς τις υπόλοιπες δυνάμεις του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου.

Τα περίφημα όμορφα λόγια περί ενότητας και συνεργασίας και ομοψυχίας, αντικαταστάθηκαν από λόγια αλαζονείας και βουλιμίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού επιτέθηκε στον κ.Μητσοτάκη περί ασφαλιστικού Πινοσέτ, ισχυρίστηκε ότι η ΝΔ ετοιμάζει "Ρεσάλτο" στις περιουσίες του ελληνικού λαού καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ετοιμάζεται να δώσει μέρος της ΔΕΗ σε ολιγάρχες , να μετατρέψει τη σύμβαση του ελληνικού σε εχθρική για τους κατοίκους της περιοχής, να περάσει σαν "οδοστρωτήρας" πάνω από τις Σκουριές και να πουλήσει υπηρεσίες του εσύ σε μεγαλοϊδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων.

Καμία ενότητα, καμία συνεργασία.

Κυρία Γεννηματά ατυχήσατε, όσο απλόχερα κι αν σπεύδετε να τον στηρίξετε".

Στο ίδιο πλαίσιο, επιτέθηκε και στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου περιγράφοντας τη με τα μελανότερα των χρωμάτων, επιχειρώντας να ταυτίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την προ ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση του τόπου.

Κατά τον Αλέξη Τσίπρα εξάλλου, παρά τις δημοσκοπήσεις, το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου είναι ανοιχτό και δεν έχει κριθεί.

Την πορεία προς τα μπρος, επέμεινε, μπορεί να την εγγυηθεί μόνο νικη του ΣΥΡΙΖΑ έστω και με μια ψήφο και την επόμενη ημέρα θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας.

Πηγή: capital.gr