Ένοχη σιωπή του ΣυΡιζΑ για την συγκέντρωση με τον Ισλαμοφασίστα ψευδομουφτή
23/05/2021 10:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένοχη σιωπή του ΣυΡιζΑ για την συγκέντρωση με τον Ισλαμοφασίστα ψευδομουφτή

Ο ψευδομουφτής ισχυρίζεται πως η συγκέντρωση ήταν κοινή!

Με νέα ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του τουρκικού παρακράτους στην Ελλάδα, ο ψευδομουφτής Ξάνθης ισχυρίζεται ότι η συγκέντρωση ντροπής στην Ξάνθη με τα αντισημιτικά συνθήματα, διοργανώθηκε από κοινού μαζί με τον ΣυΡιζΑ!

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε αποδοκιμασία από την αξιωματική αντιπολίτευση για τα θλιβερά γεγονότα στην Ξάνθη που έγιναν παρουσία βουλευτή του, στελεχών του και δίπλα στα πάνω με τα συνθήματα μίσους, υπήρχαν σημαίες του κόμματος.

Η ανακοίνωση του ψευδομουφτή γράφει (σε μετάφραση γιατί είναι στα τούρκικα):

«Η μειονότητα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την «Πορεία της Παλαιστίνης Υποστήριξης» που διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του Ξάνθη Μουφτή Αχμέτ Μετέ(!!) και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χούσεϊν Ζέμπεκ. Ο δήμαρχος Mustafçova Rıdvan Deli Hüseyin, ο δήμαρχος Yassıköy Önder Mümin, ο πρώην αναπληρωτής Ahmet Haciosman, ο αναπληρωτής υποψήφιος Rodop Özgür Ferhat και εκπρόσωποι πολλών σημαντικών θεσμών και οργανισμών των μειονοτήτων μας συμμετείχαν. Καταδικάστηκε η επίθεση του ισραηλινού κράτους στο Παλαιστινιακό Τζαμί Αλ Άκσα και τη Γάζα, με πορεία και συνθήματα. Η πορεία τελείωσε με ευχαριστήρια ομιλία του Βουλευτή Χανσίν Ζέιμπεκ της Ξάνθης».

Παρά την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την τοπική κοινωνία, ο ΣυΡιζΑ δεν έχει αποδοκιμάσει τις συγκεκριμένες ενέργειες, ούτε φυσικά έχει διαγράψει τον βουλευτή του.

Δείτε εδώ τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ξάνθη: Εθνική ντροπή! Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε με τον Ισλαμοφασίστα ψευδομουφτή στην Ξάνθη!

Πηγή: newsbreak.gr