Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
29/01/2020 16:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση νομοθέτησε μέσα σε πανικό δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα από εκείνα που προσπαθεί να λύσει

«Σήμερα η κυβέρνηση παρανόμως νομοθέτησε μέσα στον πανικό της δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήθελε να λύσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση με αφορμή την υπερψήφιση της τροπολογίας από την Βουλή για τη μείωση των ποινών ποδοσφαιρικών ομάδων και συνεχίζει.

«Δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, αντί να απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό ο [...] κ. Αυγενάκης, απομακρύνεται η Νέα Δημοκρατία από τη λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Με αυτή την απόφαση οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα χρηματίζει, στήνει αγώνες ή κατηγορείται και οδηγείται στα δικαστήρια η ομάδα στην οποία θα συμμετέχει και θα προεδρεύει, θα αθωώνεται χωρίς καμία κύρωση. Ήδη υπάρχουν υποθέσεις εκκρεμών στημένων αγώνων.

Επίσης με αυτή την απόφαση το πρωτάθλημα τινάζεται στον αέρα αδικώντας ή ευεργετώντας τους ολιγάρχες που ελέγχουν τις ομάδες. Με την τροπολογία αυτή άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου λόγω της διαπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με ολιγάρχες, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των οπαδών με συνέπεια από εδώ και πέρα να μιλούν εύλογα πολλοί για "κλοπή" του πρωταθλήματος.

Αντί να απομακρύνουν τον "εμπρηστή" αλλά υπάκουο υπουργό δυναμιτίζουν μέσω των οπαδών την κοινωνική συνοχή με απρόβλεπτες εξελίξεις στο μέλλον για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει τεράστια εθνικά θέματα», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ